Ласкаво просимо на UKRAINE GTA 5!

Зареєструйтесь, щоб мати змогу створити тему.

SignUp Now!

Відмовлено 677 | LSPD розстрілюють автівки громадянам без причини

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Stratos

Козак
25 Гру 2025
13
Нікнейм гравця
---
Статичний ID гравця
Ваш нікнейм
Maks Krivonis
Ваш статичний ID
Будь-який контакт для швидкого зв'язку з Вами у разі необхідності
@Compiktech
Суть скарги
Їхав за поліцейським авто щоб задати питання. Не піідрізав, не таранив, не порушував правила. Поліцейські зупинилися, той що на пасажирському сидінні, вийшов і почав в мене стріляти без жодних слів чи попереджень. Я почав від них втікати, поки вони вели по мені вогонь. Заїхав на парковку, вони за мною, почали пред'являти якусь фігню. Як твльки я сказав що дав репорт і жду адміна, вони втекли. Остані два дні на сервері всі жаліються що в поліцію набрали неадекватів, розберіться будь ласка, через таких йолопів люди не хотять грати
Доказ порушення з боку іншого гравця
Дата та таймкод порушення
21.01.2026 15:10 Таймкод 0:02
LSPD відкрили по мені вогонь без причини

Danichka Swarovski

.
Куратор
8 Лис 2025
131
Вітаю.

Згідно вашого відкату видно що ви цілеспрямованно їхали за працівниками LSPD, також чув багато скарг саме на вас за байт працівників протягом дня.

Очікую відкат повної ситуації протягом 24 годин.

Stratos

Козак
25 Гру 2025
13
Так я і не суперечив що їхав за працівниками LSPD. Зразу про це написав. Від кого ви чули скарги щодо мене? Я взагалі переходжу на іншу сторону дороги коли бачу працівників LSPD. В мене є неприємний досвід спілкування з ними ще з перших днів гри, коли просто їхав з робіт на лісопилці на байку, а мене ні за що закафав коп, який до речі потім вибачився і сказав що кафнув мене для стріму. А щодо байту то я не дуже розумію що це. Я зробив два виклика після наїзду на мене працівниками, ніхто не приїхав на виклики. Вчора мене закафали на вирощуванні кущів і все пройшло нормально, бо все законно, ніяких претензій не маю. Коли врізався випадково в працівників, вибачився і сплатив штраф 200к. І теж претензій нуль. А коли працівники використовують службові повноваження по-приколу, або щоб показати що вони круті перці, то отримують від мене образи, бо адміни не будуть розбиратися в тих справах що стосуються скарг на працівників lspd, все що залишається це висловитися що я про них думаю. Я написав скаргу не тому що дуже хотів щоб ви покарали працівників, хотілося бачити адекватну реакцію адміністрації на скаргу гравця. Мені не принципово, можете забити, тільки шкода що я потратив більше 600 годин часу і трохи донату не на той сервер. І дуже шкода що ви не бачите проблему через яку втрачаєте багато гравців. Більше не буду вас турбувати

Danichka Swarovski

.
Куратор
8 Лис 2025
131
Вітаю.

Не бачу від вас відкат повної ситуації.

Скарги на працівників держ. структур розглядаются, для цього цілий розділ на форумі, вам було сказано надати відкат після якого працівники були б покаранні, але ви не захотіли надати повний відкат та як можливо також маєте порушення за які не хочете отримати покарання.

Відмовлено.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі