- 21 Лют 2025
- 57
- Нікнейм адміністратора
- -
- Ваш статичний ID
- Andriy Depp 13662
- Звʼязок з Вами
- discord:lakaka228
- Детальний опис скарги/ситуації
- Отримав ЧСП за правилом 8.1 хочу там нічого серйозного не було,сиділи з хелпером та адміністратором Misa Yakuza сиділи у войсі й угарали,та у хелпера була її адреса оскільки вона сама її показувала,у мене був її номер оскільки був її телеграм,ми з хелпером обмінялись адреса на номер,й хелпер кинув їй бомбера на телефон,вона проти не була бо знала що ми прикола тягнем й угараєм й потім мені дали ЧСП,прошу зняти ЧСП обіцяю більше такого не буде,адміністратор не тримає на нас зла можете в неї запитати
- Посилання на докази
- в тг группі адмінів
- Яке покарання оскаржуєте
- ЧСП
- Нікнейм адміністратора: -
- Особистий нікнейм / статичне ід: Andriy Depp 13662
- Контакт для швидкого зв'язку з Вами у разі необхідності (Telegram, Discord): ds:lakaka228
- Суть скарги: Отримав ЧСП за правилом 8.1 хочу там нічого серйозного не було,сиділи з хелпером та адміністратором Misa Yakuza сиділи у войсі й угарали,та у хелпера була її адреса оскільки вона сама її показувала,у мене був її номер оскільки був її телеграм,ми з хелпером обмінялись адреса на номер,й хелпер кинув їй бомбера на телефон,вона проти не була бо знала що ми прикола тягнем й угараєм й потім мені дали ЧСП
- Доказ видачі покарання (скріншот/відео/посилання):в тг группі адмінів
- Дата видачі покарання:14.01.26