- 10 Гру 2025
- 13
- Нікнейм гравця
- -
- Статичний ID гравця
- 25262
- Ваш статичний ID
- 18596
- Будь-який контакт для швидкого зв'язку з Вами у разі необхідності
- DS- sashko2002
- Суть скарги
- Виконував рейс на фурі, після вигрузки поїхав по GPS далі, з краю дороги стояло декілька гравців один з них 25262 який вистрілив з чогось в вантажівку без будь-якої причини.
Також я повернувся спитати в них для чого вони це роблять, але як виявилось в мене був замучений мікрофон, згодом я розмутився і ще раз запитав в них мету такої поведінки.
Оскільки через дії гравця 25262 я отримав суттєві пошкодження зрузу/вантажівки, через що не отримав премії за виконану роботу та вимушений заплатити кошти за ремонт вантажівки = прошу накласти покарання для вищевказаного гравця в найбільшій можливій мірі, яку передбачають правила серверу. Саме через таких гравців з часом падає бажання продовжувати грати, які просто купляють гани і дозволяють собі все що їм забажається.
ps. прошу вибачення за постороній звук на відкаті так як на фоні дивився "YouTube".
- Доказ порушення з боку іншого гравця
- YouTube
Auf YouTube findest du die angesagtesten Videos und Tracks. Außerdem kannst du eigene Inhalte hochladen und mit Freunden oder gleich der ganzen Welt teilen.
youtu.be
- Дата та таймкод порушення
- 00:26 момент пострілу / 02:00 я включив мікро і задав питання.
-