Ласкаво просимо на UKRAINE GTA 5!

Зареєструйтесь, щоб мати змогу створити тему.

SignUp Now!

Розглянуто Kerzik Irevlection | Некомпетентність + втручання в РП + ігнорування порушень гравців + не згода з видачею покарання

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Vladyslav Axmetov

Новий гравець
20 Гру 2024
1
  1. Нікнейм адміністратора: Kerzik Irevlection
  2. Особистий нікнейм / статичне ід: Vladyslav Axmetov 2705
  3. Суть скарги: Перебуваючи біля магазину зброї побачив гарний автомобіль ланос і зажадав сісти в нього сховатися від не сприятлих погодних умов, але мені не вдалося це зробити, прийшов чувак і наче нічого не чутно було. Надалі він написав в репорт і з'явився адміністратор звертаю увагу БЕЗ червоного нік нейму!, далі він каже 526 айдішнік і все потім такий "Ага" і зник, потім появився інший адміністратор і 2 адмінстратора на відео видно втручаються в РП процес + не поважливо спілкується с гравцями каже "Ви розумієте що червоний нік це нік адміністратора, АЛЛО?" тобто не зрозуміло це адмін чи гравець говорить, тому потрібно, щоб при розгляді скарги передивился фрапс адміністратора.
    Також проігноровано порушення гравця ІД 554 який нецензурно висловлюється в сторону інших гравців.
    Якщо не хочете виходити я видаю покарання - Kerzik Irevlection.
    Тобто виходячи з вище викладеної інформації, я як людина не можу в реальному житті сісти в інше авто?? Для цієї РП ситуації гравець має повне право викликати поліцію, а не кликати адміна, щоб вони втрутились в РП процес...
    Отримав покарання за 5.1. “NRP” - NonRP - поведінка яка не відповідає правилам RolePlay і порушує режим гри.
    Моя поведінка відповідає канону РП і не порушує його, для цього є РП шляхи вирішення ситуації!
    Kerzik Irevlection розцінив це як NRP, втрутився в рп процес, ігнорував порушення інших гравців, з'явився без червоного нік нейму.​
  4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео): https://imgur.com/a/QApx2dz
  5. Дата походження: 20.12.2024

Прохання: за можливості ознайомити мене з відеозаписом Адміністратора Kerzik Irevlection, якщо там не має адмін інфи.
    P.S. У разі необхідності можу надати свій відеозапис ситуації.
    Прошу розглянути скаргу не упереджено і справедливо, дякую.

Останнє редагування:

Max Chesnyi

Отаман
21 Жов 2024
85
Розглянувши вашу скаргу та всі докази до неї , розібрався в ситуації та виношу таке рішення :

Адміністратор видав покарання не вірно.
З Адміністратором була проведена бесіда.

Розглянуто!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі