Ласкаво просимо на UKRAINE GTA 5!

Зареєструйтесь, щоб мати змогу створити тему.

SignUp Now!

Схвалено Скарга на Otaman Williams

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Cris Carrey

Козак
12 Гру 2025
14
Нікнейм адміністратора
Otaman Williams
Ваш статичний ID
1133
Звʼязок з Вами
w1xeel
Детальний опис скарги/ситуації
Оскарження адміністративного покарання Вітаю.Подаю оскарження на рішення адміністратора Отамана Вільяма щодо накладення на мене покарання у вигляді WARN.У даній ситуації виникла непорозумілість. На перший погляд може здатися, що з мого боку було порушення правил, однак я не знав точного місця респавну та не мав наміру порушувати правила сервера.Також хочу зазначити, що стрілянину почали не ми. Ми не мали жодного наміру розпочинати бойові дії поблизу спавну. На відеозаписі, який я додаю до скарги, чітко видно, що перші постріли були здійснені іншою стороною.Окремо звертаю увагу, що особа, яка подала скаргу, знала про наявну стрілянину в тій зоні та, попри це, приїхала туди, фактично з трасси М2, не виходила з титула, а приїхала по МГ інформації і не була не титулі, наражаючи себе на небезпеку та провокуючи ситуацію.У зв’язку з вищевикладеним, прошу адміністрацію переглянути скаргу. Людина приїхала з М2, не вийшла з спавну, а по МГ інфі приїхала до титулу, нижче я скинув граніци титулу баласів, людина не заїхала на спавн, а просто вийшла на дорозі, і почала лутати зброю.
  • скасувати покарання у вигляді WARN, або
  • замінити його на більш м’яке.
Також прошу адміністрацію чітко роз’яснити для всіх працівників FIB межі дії правила Spawn Kill (СК) на цій території, щоб у майбутньому уникати подібних непорозумінь.Дякую за розгляд.

Откат повної ситуації надсилаю +Це наскільки пам'ятаю перша скарга на мене яку опрацювали, і відразу ВАРН?
Посилання на докази
[URL unfurl="true"]https://www.youtube.com/watch?v=rLufKEBVgzA[/URL]
Яке покарання оскаржуєте
https://forum.ukraine-gta5.com.ua/threads/661-%D1%81%D0%BA.16453/
Otaman Williams

Cris Carrey

Козак
12 Гру 2025
14
IMG_7569.jpg

Azazello

Син Самурая
Активний гравець
9 Жов 2024
2,298
Вітаю. Можете звернутись в репорт з проханням зняти WARN, посилаючись на мою відповідь у цій темі та можете бути відновлені на посаді.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі