- 6 Кві 2025
- 26
- Нікнейм адміністратора
- Edward
- Ваш статичний ID
- 16523
- Звʼязок з Вами
- tg: @bodzey, ds: bodzeyy
- Детальний опис скарги/ситуації
- Адміністратор Edward заблокував мене на 30 днів по причині 1.32 ПДО. Мені не зрозуміло взагалі чому таке рішення, на підставі чого. Навіть ніхто нічого не пояснив, просто влупили бан не зрозуміло за що, ще й на 30 днів
- Посилання на докази
- [URL unfurl="true"]https://postimg.cc/rKCRpvBG[/URL]
- Яке покарання оскаржуєте
- блокування 30 днів
Адміністратор Edward заблокував мене на 30 днів по причині 1.32 ПДО. Мені не зрозуміло взагалі чому таке рішення, на підставі чого. Навіть ніхто нічого не пояснив, просто влупили бан не зрозуміло за що, ще й на 30 днів.
прошу розібратися в цій ситуації або хоча б пояснити чому адміністратором Edward прийнято таке рішення і пояснити за що аж 30 днів
прошу розібратися в цій ситуації або хоча б пояснити чому адміністратором Edward прийнято таке рішення і пояснити за що аж 30 днів
UPD:
Проаналізувавши ситуацію та переглянувши свої дії, я повністю зрозумів причину покарання та визнаю свою провину.
Порушення сталося через моє хибне розуміння правил. Мною було виставлено на продаж 6 бронежилетів AAD US.Army. Це майно лежало на складі моєї сім'ї (фамки) протягом кількох місяців. Оскільки зараз я перебуваю у фракції GOV, я помилково вважав, що продаж старого спорядження, отриманого давно та не в рамках поточної служби, не підпадає під сувору заборону п. 1.32 ПДО.
Я усвідомлюю, що незнання чи неправильне трактування правил не звільняє від відповідальності, і щиро жалкую про скоєне. У мене не було наміру нашкодити економіці серверу чи зловживати фракційними можливостями.
Прошу вас розглянути можливість пом'якшення покарання або повної амністії. Зі свого боку зобов'язуюсь компенсувати кошти, отримані з продажу, у повному обсязі (6 бронежилетів по 150.000$ = 900.000$) шляхом переказу в казну штату.
Також не заперечую, якщо мене буде внесено до загального чорного списку державних фракцій строком до 30 днів.
Останнє редагування: