Ласкаво просимо на UKRAINE GTA 5!

Зареєструйтесь, щоб мати змогу створити тему.

SignUp Now!
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

checher

Козак
30 Гру 2025
19
Нікнейм гравця
--
Статичний ID гравця
#19881 + #25113
Ваш статичний ID
31108
Будь-який контакт для швидкого зв'язку з Вами у разі необхідності
usasecurity (ds)
Суть скарги
Їхав собі, виїхали на зустріч на всій швидкості дві особи, прямо як в реальності (ні), після чого дали одне невнятне попередження, після чого зразу почався дм
Доказ порушення з боку іншого гравця
Дата та таймкод порушення
04.01.26
.

checher

Козак
30 Гру 2025
19
2.1. Пограбування має починатися фразою "Зупиніться, це пограбування" | Demorgan 15-45 хвилин.
2.8 Будь-яке пограбування має відбуватись по вищевказаним правилам та з дотриманням RolePlay логіки. | Demorgan 60 хвилин. / Warn
+ на мосту

Mason Ultrakill

Отаман
12 Жов 2025
227
31108 ПГ+НРД. якшо прислухатись і в вашому випадку вуха почистити можна почути шо говориться *зупиняємся та виходим це пограбування*. ти сам порушуєш і заливаєш)))

checher

Козак
30 Гру 2025
19
смішний
по перше порушення на порушення, тіпи дбшать по зістрічці на мосту та починають дмить, та пішли вони на.., чо я буду терпіти замашки маленьких мальчіків, по друге нрд немає, так як мене знесло (сам подумаю нашо мені валитись в воду якшо мене кільнуть, легше було по дорозі їхати)

Mason Ultrakill

Отаман
12 Жов 2025
227
краще зупинитись і відіграти рп. ти нічого там не втратиш такого шо змінить твій хід гри. а так ти витратив свій час/час грабіжників/час адмінів які будуть розглядати твою скаргу. це бред старий
та і то шо ти казав за правило 2.1 пограбування абсолютно правильно було сказано. та і якщо ти кажеш шо тебе занесло чого і їх не могло занести?) ти дивний трошки братан. замість того шоб потратити 30с на те щоб тебе пограбили ти потратив набагато більше часу на те щоб залити на форум

checher

Козак
30 Гру 2025
19
краще зупинитись і відіграти рп. ти нічого там не втратиш такого шо змінить твій хід гри. а так ти витратив свій час/час грабіжників/час адмінів які будуть розглядати твою скаргу. це бред старий
та і то шо ти казав за правило 2.1 пограбування абсолютно правильно було сказано. та і якщо ти кажеш шо тебе занесло чого і їх не могло занести?) ти дивний трошки братан. замість того шоб потратити 30с на те щоб тебе пограбили ти потратив набагато більше часу на те щоб залити на форум
1 якшо ти терпіла і тобі все рівно на правила сервера, то краще відіграй рп яке з самого початку було порушено
2 я витратив час щоб почистити порушників
3 маніпулювати часом адмінів не треба, це їх безпосередня робота, якшо їм не подобається цим займатись, вони можуть відмовитись
4 на рахунок занесло я не розумію про що ти, мене занесло а не їх коли вони почали стреляти (я шо знаю чому, може системно, може рп стан ефекту..)
5 ми теж з фракцією грабимо для заданок, але все чітко по правилам і т.д., так чому ми повинні дотримуватись правила, а якісь особи можуть класти болт на правила
6 поки ти не почнеш змінювати серв, всі будуть порушувати і всим буде пох..

Bob_Elderly

Козак
7 Гру 2025
17
31108 ПГ+НРД. якшо прислухатись і в вашому випадку вуха почистити можна почути шо говориться *зупиняємся та виходим це пограбування*. ти сам порушуєш і заливаєш)))
На мосту разве можно грабить?. и он влетел в него. значит дб

Misa Moon

Шановний гравець
4 Вер 2025
143
Вітаю, шановний гравець!
Ваше звернення було розглянуто.

Гравець #19881 отримує покарання по причині:
5.4. "DM Car" - DeathMatch Car - умисне псування/заподіювати шкоду будь-якому транспортному засобу з або без гравців всередині без вагомої IC причини. Удари по власному транспортному засобу не враховуються. | Demorgan 15-30 хвилин / WARN / Ban 1-10 днів.
Покарання - Demorgan 30 хвилин.

2.1. Пограбування має починатися фразою "Зупиніться, це пограбування" | Demorgan 15-45 хвилин.
Покарання - Demorgan 20 хвилин.

5.2. “DM” - DeathMatch - Заборонено пряме вбивство/заподіювати шкоду/стрілянина по гравцю або транспортному засобу, в якому знаходиться гравець, без IC причини та IC діалогу. | Demorgan 90-180 хвилин / WARN / Ban 1-30 днів.
Покарання - Demorgan 90 хвилин.

Гравець #25113 отримує покарання по причині:
5.4. "DM Car" - DeathMatch Car - умисне псування/заподіювати шкоду будь-якому транспортному засобу з або без гравців всередині без вагомої IC причини. Удари по власному транспортному засобу не враховуються. | Demorgan 15-30 хвилин / WARN / Ban 1-10 днів.
Покарання - Demorgan 30 хвилин.

Гравець #31108 отримує покарання по причині:
4.6. Будь-які образи, спрямовані на самого гравця, а не на його персонажа в рамках РП-ситуації, заборонені та караються як OOC образи. | Mute 30-360 хвилин / Ban 1-14 днів / HardBan 1-7 днів.
Покарання - Mute 30 хвилин.

5.5. "PG" - Powergaming - Поведінка, яку неможливо відтворити в реальному житті, зокрема така, що властива супергероям. | Demorgan 60-90 хвилин / WARN / Ban 1-5 днів.
Покарання - Demorgan 60 хвилин.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі