- 11 Вер 2025
- 25
- Нікнейм адміністратора
- Azazello
- Ваш статичний ID
- 25272
- Звʼязок з Вами
- t_a_n_y_a_
- Детальний опис скарги/ситуації
- Вітаю.
Я повністю усвідомлюю ситуацію та визнаю свою помилку. Якби я не розуміла цього, я б не зверталася до вас із цим повідомленням.
Ви, напевно, бачили, що я проводжу в грі багато часу. За весь період гри я не отримувала жодних покарань, оскільки завжди намагалася поводитися коректно та дотримуватися правил. Проте, на жаль, за цей час траплялося багато неприємних і провокативних ситуацій. Терпіння, як відомо, не безмежне і цього разу я не змогла стриматися.
Я розумію, що в будь-якій ситуації правильніше було б одразу вибачитися або просто промовчати. Саме так я і хотіла зробити. Але інша сторона з перших секунд почала відкрито ображати мене, не даючи можливості навіть сказати слова у відповідь. Далі емоції взяли гору, і ситуація вийшла з-під контролю.
Також хочу зазначити, що вважаю несправедливим, коли гравець може безкарно провокувати, ображати та вбивати інших, залишаючись без будь-якої відповідальності. Я ні в якому разі не намагаюся зняти з себе провину, але прошу врахувати й цей момент. До того ж, мої слова були спрямовані до ігрового персонажа, а не до реальної людини.
Я з повагою ставлюся до вас і до вашого рішення. Мені щиро прикро, що допустила таку ситуацію. Обіцяю, що це був останній подібний випадок, і надалі я зроблю все можливе, щоб подібне не повторювалося.
Прошу вас почути мене та поставитися з розумінням.Вірю, що ви справедлива людина, і сподіваюся на ваше милосердя.
- Посилання на докази
- -
- Яке покарання оскаржуєте
- скарга 4280
З приводу скарги 4780