- 10 Гру 2024
- 5
- Нікнейм гравця
- -
- Статичний ID гравця
- Ваш нікнейм
- Serhii Poet
- Ваш статичний ID
- Будь-який контакт для швидкого зв'язку з Вами у разі необхідності
- serjarfan
- Суть скарги
- ДМ? Прохання прочитати текст під скаргою і вказати мої помилки, якщо такі були.
- Доказ порушення з боку іншого гравця
- YouTube
Auf YouTube findest du die angesagtesten Videos und Tracks. Außerdem kannst du eigene Inhalte hochladen und mit Freunden oder gleich der ganzen Welt teilen.
www.youtube.com
- Дата та таймкод порушення
- 24.12.2025 23:59
Вітаю, адміністрація проекту, прохання розглянути дану скаргу і прояснити питання щодо такого терміну, як ДМ на ящиках.
Пояснюю свою логіку, якою я керувався у цій ситуації:
- приїхали гравці і я стою до них спиною. Оскільки, я не взаємодію з ящиком, хоча гравці цього не знають напевно, прикриватись пунктом 1.2.1 "Правил секретних ящиків" я не можу і очікувати РП попередження, з вимогою покинути цю взаємодію і територію, не варто
- пункт 2.1 "Правил секретних ящиків" каже, що біля секретих якщиках діють всі правила проекту, значить і ДМ також
- гравці сказали, що я погрожував їхньому життю, оскільки дістав зброю, але:
1) Лицем до них я обернувся уже зі зброєю
2) Зброю я не наводив, тобто загрози для їх життя не було, згідно пункту 5.2 Загальних правил серверу (ІС причина - наведення зброї)
- не встиг договорити "Ну що ж, я так розумію, що мені треба звідси втікати", як отримав заряд свинцю
Пояснюю свою логіку, якою я керувався у цій ситуації:
- приїхали гравці і я стою до них спиною. Оскільки, я не взаємодію з ящиком, хоча гравці цього не знають напевно, прикриватись пунктом 1.2.1 "Правил секретних ящиків" я не можу і очікувати РП попередження, з вимогою покинути цю взаємодію і територію, не варто
- пункт 2.1 "Правил секретних ящиків" каже, що біля секретих якщиках діють всі правила проекту, значить і ДМ також
- гравці сказали, що я погрожував їхньому життю, оскільки дістав зброю, але:
1) Лицем до них я обернувся уже зі зброєю
2) Зброю я не наводив, тобто загрози для їх життя не було, згідно пункту 5.2 Загальних правил серверу (ІС причина - наведення зброї)
- не встиг договорити "Ну що ж, я так розумію, що мені треба звідси втікати", як отримав заряд свинцю