Ласкаво просимо на UKRAINE GTA 5!

Зареєструйтесь, щоб мати змогу створити тему.

SignUp Now!
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Roman Castro

Шановний гравець
4 Кві 2025
57
Нікнейм адміністратора
Мона Монрей
Ваш статичний ID
14128
Звʼязок з Вами
ds dobruy17
Детальний опис скарги/ситуації
Мені видали варн за 5.28.1 ЗП коли у співробітників був проїзд назад
Посилання на докази
[URL unfurl="true"]https://youtu.be/J01aPAjwgV8[/URL]
Яке покарання оскаржуєте
варн
Не згоден з рішення так як був виїзд у співробітників

VenumArtem

Козак
15 Гру 2024
70
Вітаю, вибачаюсь, що втручаюсь у скаргу. Але це неважливо чи був у нас проїзд чи ні. Сам факт того, що ви таранили та провокували співробітникі, за це й видали покарання. З видачею покарання цілком згоден.

Henzi

Отаман
1 Січ 2025
106
Вітаю, вибачаюсь, що втручаюсь у скаргу. Але це неважливо чи був у нас проїзд чи ні. Сам факт того, що ви таранили та провокували співробітникі, за це й видали покарання. З видачею покарання цілком згоден.
так але тіп підїхав а рома даже не встих відїхати розімфючі що це є порушеня твп пвдїхав рома захоів здати назад та в ту ж секунду йому дали варн а ЛСПД за НРД не відкинули.

Henzi

Отаман
1 Січ 2025
106
і де юула провокація я так і не зрозумів.

VenumArtem

Козак
15 Гру 2024
70
так але тіп підїхав а рома даже не встих відїхати розімфючі що це є порушеня твп пвдїхав рома захоів здати назад та в ту ж секунду йому дали варн а ЛСПД за НРД не відкинули.
Я можу надати повний відкат, де він провокував по повній. Він вирізав лише те, що можна показати

VenumArtem

Козак
15 Гру 2024
70

Azazello

Син Самурая
Активний гравець
9 Жов 2024
2,298
Покарання видано вірно. Я взагалі видав би блокування.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі