Ласкаво просимо на UKRAINE GTA 5!

Зареєструйтесь, щоб мати змогу створити тему.

SignUp Now!

Adam McQueen

Козак
9 Вер 2025
37
У нас на сервері як на мене присутня маленька проблема, стосується вона одягу та аксесуарів які падають із різних кейсів. Проблема в тому, що більшість із цих речей не має ніякої цінності. Для прикладу візьмемо кейс Furia із якого більшість речей які падають, їх просто викидують.

Пропозиція наступна, зробіть можливість продавати ці речі за
Bonus Points (BP) Кожна річ буде мати свою ціну в BP.
Наступне - це створення нового магазину в якому можна буде витрачати ці
BP. Магазин буде аналогом донатного магазину, тільки тут можна буде робити покупки виключно за BP. Додати туди якийсь одяг, аксесуари, авто, преміум статуси і т.д.
Провести калькуляцію всіх цін, щоб не нашкодити економіці. Для прикладу: із кейса фурія випадає одяг, його можна забрати собі або ж продати за якихось 5
BP, а в самому магазині BP ціни будуть дуже високі але і речі будуть вважатися ексклюзивними, щоб на них не можна було просто назбирати за пару днів, тільки якщо не купляти кейси за донат для того щоб швидше назбирати BP.

Я думаю що саму суть пропозиції всім буде зрозуміло, чекаю на ваші відгуки.

Max Valladolid

Головний тестер Ukraine GTA 5
Головний тестер
7 Кві 2025
591
Доброго дня! Зрозумів проблему та постараємось її виправити. Проте, спосіб вирішення швидше за все буде відмінний від того, який запропонували Ви. Закріплюю дану тему

Sobko7778

Козак
26 Гру 2025
9
На мою думку краще зробити щоб давали не кейс за відіграний час а карбованці якусь символічну суму щоб не портило економіку сервера і так кожен зможе собі назбирати на той кейс який він хоче і відкрити його або предмет з донат магазину

Vladyslav Volodin

Козак
9 Жов 2024
9
Підтримую! Не вистачає функціоналу, щоб можна було кудись продати непотрібний одяг (типу як авто злити державі). Звичайно по зниженій ціні, але хоч щось

lyshevskyi

Будь-які дії мають свої наслідки
22 Жов 2024
44
У нас на сервері як на мене присутня маленька проблема, стосується вона одягу та аксесуарів які падають із різних кейсів. Проблема в тому, що більшість із цих речей не має ніякої цінності. Для прикладу візьмемо кейс Furia із якого більшість речей які падають, їх просто викидують.

Пропозиція наступна, зробіть можливість продавати ці речі за Bonus Points (BP) Кожна річ буде мати свою ціну в BP.
Наступне - це створення нового магазину в якому можна буде витрачати ці
BP. Магазин буде аналогом донатного магазину, тільки тут можна буде робити покупки виключно за BP. Додати туди якийсь одяг, аксесуари, авто, преміум статуси і т.д.
Провести калькуляцію всіх цін, щоб не нашкодити економіці. Для прикладу: із кейса фурія випадає одяг, його можна забрати собі або ж продати за якихось 5 BP, а в самому магазині BP ціни будуть дуже високі але і речі будуть вважатися ексклюзивними, щоб на них не можна було просто назбирати за пару днів, тільки якщо не купляти кейси за донат для того щоб швидше назбирати BP.

Я думаю що саму суть пропозиції всім буде зрозуміло, чекаю на ваші відгуки.
За

Угорі