Ласкаво просимо на UKRAINE GTA 5!

Зареєструйтесь, щоб мати змогу створити тему.

SignUp Now!

Розглянуто Drake Cross l Перевищення повноважень, використання Адмінки в своїх цілях. Скарга для Noxx

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Skini Kraken

Шановний гравець
9 Гру 2024
61
Нікнейм адміністратора
Drake Cross
Ваш статичний ID
1923
Звʼязок з Вами
Діскорд: skinikraken
Детальний опис скарги/ситуації
Пане Noxx ви же розумієте що цей адмістратор наміряно використовує Адмінку в своїх цілях щоб зашодити мені.
Давайте дивитись правді в очі.

Почнемо з того що написали скаргу на BCSD Лідером Roy Balford Посилання - 1. Що ми можемо зрозуміти тут?

Roy Balford: Почнемо з того, що під час мого призначення на посаду лідера FIB з адміністрацією було обговорено те, що ми будемо проводити вербування в лави FIB. Мною особисто була перейнята система з іншого проекту, де це дуже цікаво і гарно працює - отримав добро на це. Через проблеми зі світлом майже у всього керівного складу - ніяк не виходило реалізувати наші плани та продемонструвати те, що ми хочемо впровадити на постійній основі. На попередніх вихідних я дізнався, що є медіа-партнер проекту "Юрій Макротов" та мені прийшла ідея - зробити вербування демонстративно під час стріму. Я знайшов контакт медіа-партнера та запропонував йому зробити це під час стріму, контент отримують всі: медіа-партнер, його глядачі, фракція FIB та фракція BCSD. Ми з ним поспілкувались в текстовому форматі на цю тему та прийшло до того, що людина подумає над тим вступати чи не вступати до фракції, але такий конент є цікавим для всіх, саме тому підібрали момент коли у медіа-партнера йшов стрім, а в мене - ініціатора, було світло.

Що ми тут бачимо? Лідер FIB хотів зробити вербування, мене цікаве питання а правила проекту просто так написані? Ось як має проводитись вербування👇
Стаття 4. Порядок вступу до FIB
4.1 Прийом до лав FIB можливий виключно шляхом переведення зі складу наступних державних структур:
  • Збройні сили (U.S. Army);
  • Поліція Лос-Сантоса (Los Santos Police Department — LSPD);
  • Шерифський департамент округу Блейн (Blaine County Sheriff's Department — BCSD).
4.2 Умови для розгляду переводу:
  • не менше 14 місяців активної служби у попередньому підрозділі;
  • наявність позитивної службової характеристики;
  • відсутність дисциплінарних порушень або кримінального минулого.
4.3 Кожен кандидат проходить повну внутрішню перевірку, яка включає:
  • аналіз особової справи;
  • співбесіду з уповноваженими агентами FIB;
Що ми можемо зрозуміти? Вербування в FIB є прозорим, також Лідер BCSD зобовязаний написати рекомендацію для нього співробітника, мають провести аналіз особової справи, і аж потім провести співбесіду з уповноваженим агетом FIB
Хочу зазначити співбесіду з уповноваженими агентами FIB.

Roy Balford: Я збираю свій особовий склад та пояснюю, що зараз буде відбуватися, викликаю через рацію департаменту на зв`язок - офіс Шерифа та параллельно його попереджаю, про те, що буде відбуватися та як треба відрагувати, щоб не зруйнувати запланований захід.

Ой а як так виходить що Шерів BCSD був в шоці коли закафали працівника BCSD, за вигадані статі, за вигадану постанову?
Відео 1 (Тайм-Код): 01:20 ,

Roy Balford: Для проведення заходу - мною було вигадано фіктивну підозру та постанову ОГП для правдоподібності ситуації, яку я зачитав перед початком вербування Юрія.
Відео 1 (Тайм-Код): 00:12 Roy Balford: згідно Постанови Генерального Прокурора №337 від 12.12.2025 далі цитує КК 5.1 , 5.4 5.10 хабарницво, а можливо це Підкуп державних службовців? Не знання статей ну ладно.

А як так виходить що такої постанови немає? Що становить що їхні дії є незаконими і порушують
(J) Стаття 12.1. Зловживання службовим становищем співробітником державних структур.
(J) Стаття 12.2. Перевищення службових повноважень
Звісно дії Roy Balford призвели до
(J) Стаття 12.8. Недбале ставлення до виконання службових обов’язків, що призвело до негативних наслідків
Рівень розшуку: 3.
Опис:
Дії або бездіяльність працівника, які свідчать про халатне виконання службових завдань та призвели до негативних наслідків для установи, колег чи третіх осіб. Наприклад, ігнорування встановлених процедур, несвоєчасне виконання завдань, неналежний контроль за процесами, що стали причиною затримок, фінансових збитків, службових конфліктів або порушення безпеки.
Відео 1 (Тайм-Код): 01:47 Працівники FIB надсміхатся з Шеріфа мов Постанови немає.
Відео 3 (Тайм-Код): Генеральний Прокурок який якоби написав Постанову, питає яка була Постанова)

Roy Balford:
Після того, як на Юрія Кротова були одягнені кайданки - ми особовим складом FIB вирушили на офіс, щоб продовжити проводити заплановане, поки людина в грі і веде стрім. Але під час транспортування особовий склад BCSD почав нам заважати, наказувати зупинитись і т.п. На відкаті чітко чутно дискорд людини, що віддає попередження про те, щоб люди перестали перешкоджати службовій діяльності Бюро, але люди проігнорували, тим паче вирішили протаранити автівку в котрій перевозився Юрій Кротов, колона була вимушена зупинитсь, після ігнорування попереджень - співробтником FIB (Head DI) Kael Balford було прийнято рішення прострілити 2 колеса, щоб люди не могли продовжувати рух, і тут почалось... В сторону співробітників FIB було застосовано вогнепальну зброю і нас всіх було вбито.

Працівники FIB вчинили злочини в нашому шстаті, і звісно працівники BCSD немають право закривати на це очі, оскільки за це світить Кримінальна відповідальність, чи співробітники FIB є не доторканими? НІ
2.5 При виконанні співробітником Федерального Бюро Розслідувань (FIB) службових обов’язків, забороняється його арешт, особистий обшук, обшук його речей, а також обшук особистого транспорту або транспорту, який використовується ним у службових цілях, без присутності керівництва FIB або без відповідного рішення суду чи ордера прокуратури.
Винятки:
  • Якщо незаконні дії співробітника FIB становлять безпосередню загрозу життю громадян.
  • У разі вчинення ним злочину.
  • За наявності відповідного судового рішення або ордера прокуратури.

Хочу зазначити що відкрили вогонь перші співробітники FIB, Шерів BCSD перший просив у працівників FIB зупинитись і обяснити чому вони вчиняють злочин, но працівники FIB відкрили вогонь по колесам, а потім один з них вийшов і ранив працівника BCSD в рацію ми почили чітку інформацію: По нам відкрили вогонь!
Звісно після такого працівники BCSD, вирішили захистити себе і своїх напарників.
Відео 2 - (Тайм-Код) 00:54 видно як співробітник FIB валить по нашим, і наші повідоляють: Вони по нам тулять , FIB по нам тулить.
Відео 3 - (Тайм-Код) 01:08 Генеральний Прокурор питає: Чому відкили вогонь по Офіцерам BCSD? Відповідь: Вогонь було відкрито томущо переджали...

Roy Balford:
Прошу звернути увагу на те, що мій особовий склад (FIB) навіть не діставав зброю до самого останнього моменту для протидії.
Ого не діставали зброю? Но насправді там більше було)
Відео 1 - (Тайм-Код) 04:18
Відео 1 - (Тайм-Код) 04:25 #26002
Відео 1 - (Тайм-Код) 04:46 #21872
Roy Balford:
Підготовка протягом декількох днів, планування та підбір гарного моменту для проведення - просто зруйнувалось на 2 хвилини.

Зауважте підготовка декілька днів, но відкрити свій Закон про діяльність Федерального бюро розслідувань (FIB) і почитати як проводится агітація на проекті це дуже тяжко.
Давайте ще добавимо
Закон про правила переводу між державними фракціями
Розділ III. Процедура переведення
3.2.1. У разі схвалення керівництво надсилає відповідне погодження до організації, куди працівник планує переведення.
А також додаємо
5.1.2. До керівника, який допустив порушення: догана із позбавленням бонусів або статусних балів.
Мінус бали Roy Balford були би умісні.

Далі давайте розбиремо Куратора Drake Cross

Ваше звернення було розглянуто.
#1923 отримує покарання за порушення:
5.2. “DM” - DeathMatch
Заборонено пряме вбивство / заподіяння шкоди / стрілянина по гравцю або транспортному засобу,
у якому знаходиться гравець, без IC причини та IC діалогу.
5.1. “NRP” - NonRP - поведінка яка не відповідає правилам RolePlay і порушує режим гри.
Покарання: WARN та HARDBAN 15 днів.

Вав, ДМ? Заборонено пряме вбивство / заподіяння шкоди / стрілянина по гравцю або транспортному засобу, без IC причини та IC діалогу? Тобто працівники FIB відкрили по нам вогонь, ми їх відповідь затулили з цілю самозахисту, і захисту своїх працівників тобто нам ДМ?
Що щерез показує знання
Куратора Drake Cross досить низькі для посади, він не розуміє що таке ІС причина
“NRP” а чим тут було НонРП? Чи ви не бачили не разу відео перестрілок між різними правохороніми органами в США?
Тобто ми мали стати в ряд, підняти руки і очікувати розстріл?😳

#19924 отримує покарання за порушення:
5.1. “NRP” - NonRP - поведінка яка не відповідає правилам RolePlay і порушує режим гри.
5.2.2. "MDM" - Mass DeathMatch - Заборонено масове вбивство/заподіяння шкоди або стрілянина по трьох і більше гравцях без вагомої IC причини.
Покарання: WARN та HARDBAN 20 днів.

Пан Noxx, ви думаєте що це випадково він взявся за цю скаргу ? О ні, він годину з лідером FIB готовили як це написати.
Фото - 1 Де людинка випадково здає інформацію що вони вже друг, друго на ушко шептали.

Підбиваємо підсумок:
Лідер FIB нікого і нічого не повідомив, в Депортамент він сказав що буде проводитись Профілактина бесіда зі співробітниками BCSD, Лідера BCSD не повідомили про РП плани хоча згідно правил проету агітації це не є Top Secret (Надсекретно) — це найбільш секретна інформація, розголошення якої може мати катастрофічні наслідки для безпеки штату , чи Secret (Секретно) — інформація, розголошення якої може серйозно зашкодити безпеці штату. Вони мали провести все згідно протоколу сказаному в Закон про діяльність Федерального бюро розслідувань (FIB) чого не було. Вигадали Постанову чим вели в оману працівників BCSD.
Також лідер Roy Balford FIB модифікував свою версію GTA 5, чим має перевагу над іншими гравцями, а саме убрав туман а також має світлі ночі. Ви можете глянути Відео 2 де який в мене обзор, і даний гравець буде мати перевагу перед мною як в погоні, так само в стрільбі на дистанцій.
1.11. Заборонено використовувати будь-яке стороннє програмне забезпечення, що впливає на ігровий процес або дає необґрунтовану перевагу, також заборонено будь-які технічні модифікації або нестандартне використання периферійних пристроїв. | Permban.
1.11.1. Заборонено використовувати Redux що вирізають текстури з ігрового світу. | Перший раз Ban 1-30 наступного разу Permban
Виняток: сміття, трава, продукція на прилавках

Мені дуже цікаво, чому саме мені залетіло покарання? А також #19924 якщо зі сторони нас не було порешень.
Ви скажете що ми вбили стоящого
Roy Balford а ну так в нас немає стороніх совтів як в Roy Balford які дають перевагу бачити в ночі. Ось що я бачив Відео 4 (З машини стріляли по нам, я туда і накидував ми відповідь)

Прохання зняти покарання, і щось нарешті зробити з куратором Drake Cross, бо він використовує Адмінку в своїх цілях щоб позбутися мене як граця на проекті просто так видаючи покарання, вже дуже дуже багато доказів на це.
Посилання на докази
Посилання - 1 - [URL='https://forum.ukraine-gta5.com.ua/threads/604-%D0%97%D1%80%D0%B8%D0%B2-%D0%B2%D0%B5%D1%80%D0%B1%D1%83%D0%B2%D0%B0%D0%BD%D0%BD%D1%8F-%D0%BC%D0%B5%D0%B4%D1%96%D0%B0-%D0%BF%D0%B0%D1%80%D1%82%D0%BD%D0%B5%D1%80%D0%B0-%D0%B2%D1%96%D0%B4-bcsd.14975/']https://forum.ukraine-gta5.com.ua/threads/604-Зрив-вербування-медіа-партнера-від-bcsd.14975/[/URL]_Відео 1 - [URL]https://www.youtube.com/watch?v=3a2_WtvVjKY[/URL]_Відео 2 - [URL]https://youtu.be/6lhrAaXeUZY[/URL]_Відео 3 - [URL]https://youtu.be/9Cm97V2E_ko[/URL]_Відео 4 - [URL]https://youtu.be/vNltr1_voAY[/URL]_Фото - 1 - [URL]https://ibb.co/b0jCcgX[/URL]
Яке покарання оскаржуєте
Оскарження скарги на BCSD, а навіть використання Адмінки в свої цілях Drake Cross
.

Azazello

Син Самурая
Активний гравець
9 Жов 2024
2,298
Вітаю.Головний адміністратор розгляне звернення у найближчий вільний час

Noxx

Головний адміністратор
Головний адміністратор
9 Жов 2024
2,023
Вітаю!
Лідер BCSD та медіа партнер був заздалегідь поінформований про заплановане вербування, однак формат та спосіб його проведення не відповідали встановленим правилам проєкту, що в підсумку й призвело до виникнення конфліктної ситуації.

Під час інциденту з обох сторін були допущені дії, які виходили за межі допустимої РП логіки, у зв’язку з чим накладені покарання є обґрунтованими. Ознак зловживання адмін функціоналом з боку куратора Drake Cross не виявлено.

Розглянуто.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі