- 17 Бер 2025
- 4
- Нікнейм адміністратора
- Drake Cross
- Ваш статичний ID
- 1149
- Звʼязок з Вами
- @vernongmail
- Детальний опис скарги/ситуації
- Видали бан по 1.32 ПДО продаж 2 шт броніків на 30 днів.Через не знання правил про продажі таких спец засобів строкутр державних. Які валялися в мене після мого звільнення навіть не перебуваючи у грі мене звільнили і ніхто нічого у мене не питав і не забирав тому я вирішив та подумав шо то моє і виставив на продажу шоб стати трошки багтчим але поняв шо я став не багатим а бідним аж на цілих 30 днів. А за цих 30 днів я вже міг заробити більше а не то шо просто продати два броніка пр 120к за шт за це я і отримав свій бан що дуже шкодую за це. А так хочу виграти афйон і збирати різдвяні кульки. Буду дуже вдячний якщо адміністрація піде на зустріч бо все таки хочеть відати сердце та душу цьому проєкту. А ще за вікном у мене снігу не має а на сервері є і дуже хочеть з друзями покидатися сніжками. Люблю UKRAINE GTA5
- Посилання на докази
- [URL]https://ibb.co/20H9j1mh[/URL]
- Яке покарання оскаржуєте
- 1.32 ПДО
Видали бан по 1.32 ПДО продаж 2 шт броніків на 30 днів.Через не знання правил про продажі таких спец засобів строкутр державних. Які валялися в мене після мого звільнення навіть не перебуваючи у грі мене звільнили і ніхто нічого у мене не питав і не забирав тому я вирішив та подумав шо то моє і виставив на продажу шоб стати трошки багтчим але поняв шо я став не багатим а бідним аж на цілих 30 днів. А за цих 30 днів я вже міг заробити більше а не то шо просто продати два броніка пр 120к за шт за це я і отримав свій бан що дуже шкодую за це. А так хочу виграти афйон і збирати різдвяні кульки. Буду дуже вдячний якщо адміністрація піде на зустріч бо все таки хочеть віддати сердце та душу цьому проєкту. А ще за вікном у мене снігу не має а на сервері є і дуже хочеться з друзями покидатися сніжками. Люблю UKRAINE GTA5
Останнє редагування: