- 1 Жов 2025
- 20
- Нікнейм адміністратора
- Buffalo
- Ваш статичний ID
- 26266
- Звʼязок з Вами
- DS-xopa4232
- Детальний опис скарги/ситуації
- Даний адміністратор видав варн за 5.28.1. Але подивившись відео зі скарги,по словам Гравця LSPD,на тайм коді (1.45секунд) Не видно того що сигналив іменно я! Так як даний гравець написав тікет і йому відповіли що це є "РП" процесс. На рахунок перешкоджання без ІС причини,вона була і я надав відкат,у них не горіли проблискові маячки і порушили статтю 40 не правильна парковка. (на моєму відкаті видно порушення)І по 3. дані працівники навіть не підійшли і не дали законну вимогу вийти з ТЗ.Вони могли виписати штраф за хуліганство та штраф за не правильну парковку,вони цього не зробили,на відео буде видно і чути як я казав щоб вони виписали штраф,а вони проявили халатність і спеціально напевно провокували нас цим,що не виконують свою роботу.А продовжували дальше ходити і заніматися своїми справами.Не бачу порушень зі своєї сторони так як це була ІС причина та це був РП процесс. Вони могли спокійно викликати підкріплення і всіх закафати,так як вони це зробили.Прошу адміністрацію зняти варн.
- Посилання на докази
- [URL unfurl="true"]https://www.youtube.com/watch?v=ZTliE9M_IQU[/URL]
-