Ласкаво просимо на UKRAINE GTA 5!

Зареєструйтесь, щоб мати змогу створити тему.

SignUp Now!
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

A. Trigger

Коли робили селфі,а мімо пройшлись красіві пацики
7 Вер 2025
82
Нікнейм адміністратора
Azazello
Ваш статичний ID
24101
Звʼязок з Вами
-
Детальний опис скарги/ситуації
а про яку ви ситуацію? звідки ви знаєте її? ах вельмешановний Дрейк Кросс вам надав не повну(скоріш за все), там де я спамив щоб мене вигнали з сім'ї, натомість мені дали мут на 30 і назвали необразованим(Lilia Castro), потім вийшов з муту і поспамив ще раз з матами, дали на 120, вонa(Julliet) перейшлa на рідню - покарання не видали
я відсидів 120 в муті за образу гравців і спам(х2), вона(Julliet) - ні.
Нехай скаргу розляне ГА Noxx, а не Azazello, так як скаргу пишу на вас(Azazello)
Не думаю, що карати 1 гравця коли провинились обоє буле правильним, я своє відсидів і прошу нехай гравець який переходив на згадку рідних відпочив від цього проекту.
Посилання на докази
[URL unfurl="true"]https://forum.ukraine-gta5.com.ua/threads/peresmotr.14686/[/URL]
Яке покарання оскаржуєте
-
-

Azazello

Син Самурая
Активний гравець
9 Жов 2024
2,298
Вітаю. Я розглянув ситуацію і надав свою відповідь та врегулювання ситуації. Те, що Вам важко виявилось із соціальною адаптацією в сімʼї, в яку Ви вступили - це виключно Ваша проблема, не проблема адміністрації. Виключити з сімʼї може тільки лідер, якого у час Вашого флуду не було орлайн. Ваше особисте бажання може бути враховане головним адміністратором, він розгляне звернення найближчим вільним часом.

Noxx

Головний адміністратор
Головний адміністратор
9 Жов 2024
2,023
Вітаю!
Адміністратор якій розглянув скаргу на адміністратора та адміністратор якій розглянув скаргу надали вам відповідь. Порушень від них не помітно.

Відмовлено.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі