Ласкаво просимо на UKRAINE GTA 5!

Зареєструйтесь, щоб мати змогу створити тему.

SignUp Now!

Розглянуто Скарга на Azazello | Не правильно винесений вердик.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Skini Kraken

Шановний гравець
9 Гру 2024
61
Нікнейм адміністратора
Azazello
Ваш статичний ID
1923
Звʼязок з Вами
Діскорд: skinikraken
Детальний опис скарги/ситуації
  1. Подавав скаргу на Куратора LSPD Drake Cross за те що видав мені Warn просто так (NonRP-якоби), втрутившись в RP процес .
    Правила UKRAINE GTA 5 3.2. Адміністратор являється NonRP персонажем. Чому він не дочикався коли закінчится RP, а потім мав би видати покарання якщо є за що.
    Посилання №1

Розкажу що відбувалось:
    Я [com.FSD] в U.S ARMY проводив постачання згідно запиту працівниками LSPD. Привезли їм постачання в розмірі 50.000 матеріалів. Так, як ми цілий день працюємо і вже нас понаднормовий час вирішили відпочити, і дали змогу поносити БК працівникам LSPD.
    Відкат №1 - До мене підійшов Куратор LSPD вже настроєний протів мене. Він говорить мов Я горив не буду робити постачання LSPD.Хоча я спитав в Лідера що я не знаю навіщо їм постачання наступного разу якщо вони не працюють. Чомусь куратор LSPD не слідкує за своїми підлеглими які 3ті сутки не з'являються на відбиті ВЧ в проміжку 18:00-20:00, і навіть ця розмова в якій Я це говорю з Лідером LSPD це РП діалог між двома організаціями який мав спонукати їх виконувати їхні обов'язки.
    Відкат №1 - Тайм-код 1:00 Підходить до мене Лідер LSPD, і починає нести якусь діч. А-ля матовозок мало, і все це чує і бачить Куратор LSPD,
    Тайм-Код - 1:40 Лідер LSPD називає нас обмеженими. Також лідер носить мультяшний одяг що заборонено штатом згідно Етичного, но Куратор не бачить цього.
    Тайм-Код - 1:48-50 працівники LSPD стріляють в по колесам техніки U.S ARMY, лідер LSPD видно як був повернутий в сторону особи (#2487) яка стріляла . Но робить вид що не бачить, також Куратор тільки був тут і якоби не бачить.
    Тайм-Код - 1:48 також підходить особа (#25265) і починає незрозумілу бесіду в якій пробує провокувати мене.
    Тайм-код - 4:44-50 особа (#25265) далі байтить мене називаючи Клоуном.
    Тайм-код - 15:14 (#2487) повторно стріляє по колесам техніки U.S ARMY і втікає.

Відкат №2
    Тайм-код - 00:05 (#2487) повторно стріляє по колесам техніки U.S ARMY і втікає, я побачив це і побіг за ним. Також це бачив Війсковий (#22067) який перебуває в Militia Police
    Тайм-код - 00:27 Надягнув кайданки по РП, далі все так-само відіграв по РП для майбутньої передачи затриманого.

Пан Azazello дав відповідь в на мою скаргу: Вітаю. Переглянув відкат, конкретної погрози з боку поліцейських не побачив. До чого тут погрози? Якщо мова про NonRP LSPD яке стріляє з тайзеру по полесам техніки U.S ARMY...
    (#2487) - Саме цей гровець мав отримати покарання Warn за NonRP LSPD.
    Пан Azazello дав відповідь в на мою скаргу: Затримання армійцем поліцейського - перевищення службових повноважень. Но це РП склодава. Чому куратор видав NonRP і втрутився в РП процес.

Ось чому я маю право проводити затримання:
    Закон про закриті території
    Стаття 9. Спецоперації
    9.1 Зони проведення спецоперацій, військових операцій та операцій із використанням регулярних військ, санкціонованих урядом штату Сан-Андреас, є червоними зонами.
    9.2 У таких зонах встановлено такі ж обмеження, як і на території червоної зони Форту-Занкудо.
    9.3 100 м. навколо таких зон є жовтою зоною, із такими ж обмеженнями, як і в жовтій зоні території Форту-Занкудо.

Процесуальний кодекс
    Процедура затримання співробітниками USSS, Судовим контролем, Армією

Обмеження свободи:Затримати особу на період до 30 хвилин.
    Представлення:Співробітник зобов’язаний представитися, вказавши свою належність до відповідної державної структури.
    За вимогою затриманого надати службове посвідчення.
    Пояснення причин затримання: За запитом затриманого роз’яснити причину його затримання.
    Передача затриманого: Викликати правоохоронні органи або доставити затриманого до найближчого поліцейського відділку, департаменту шерифа для передачі.
    Перевірка фактів правопорушення: Приймаючі затриманого офіцери чи агенти повинні запросити та переглянути відеофіксацію інциденту.У разі підтвердження факту правопорушення розпочати процес затримання згідно зі Стадією 1, описаною в Розділу 2 цього кодексу.
    Участь у процесуальних діях: У разі підтвердження факту правопорушення співробітник, який передає затриманого, має право виступати суб’єктом як напарник.​

Я [Com.FSD] - Fort Support Division – підрозділ, відповідальний за охорону та захист Форта-Занкудо та його прилеглої території. Виконує супровід постачання боєприпасів усім державним структурам, підтримує порядок усередині Форту-Занкудо та надає посильну допомогу іншим підрозділам U.S ARMY Також займається роботою з особовим складом для запобігання порушенням внутрішніх регламентів.

Що саме порушив поліцейский LSPD
    (R) Стаття 3.5. Умисне знищення або пошкодження майнаРівень розшуку: 2.Опис: Дії, спрямовані на пошкодження чи знищення чужого майна. Наприклад, підпал будівлі, пошкодження автомобіля чи іншого майна.
    (R,F,J) Стаття 4.5. Перешкоджання роботі державних службовцівРівень розшуку: 2.Опис: Навмисне створення перешкод для виконання службових обов’язків співробітниками державних фракцій. Наприклад, блокування доступу до об'єктів чи відмова виконати законні вимоги.
    Но ці статі я йому не інкрімінував, оскільки це мають вже робити правохороні органи.

Пан Azazello дав відповідь в на мою скаргу: порушень з боку адміністратора не виявлено. Як це так, порушень немає ? Просто так видав Warn, намірянно не бачив порушення зі сторони LSPD.

Прохання зняти з гравця Skini ****************************************** Warn номер 1923, також закинути фінасову підтримку за моральну компенсацію в розмірі 2-3х робочих днів бонусусом оскільки мої знаня РП , і відігровка на високому рівні, і мене дуже сильно обурює таке халатне ставлення від Адмінстрації проекту які мають заохочувати граців грати на проекті, а не дати бажання покинути проект. А також розібратись з халатністю.
Посилання на докази
1. [COLOR=rgb(84, 172, 210)]Посилання №1[/COLOR] - [URL='https://forum.ukraine-gta5.com.ua/threads/%D0%A1%D0%BA%D0%B0%D1%80%D0%B3%D0%B0-%D0%BD%D0%B0-%D0%9A%D1%83%D1%80%D0%B0%D1%82%D0%BE%D1%80%D0%B0-lspd-%D0%B7%D0%B0-%D0%BF%D0%B5%D1%80%D0%B5%D0%B2%D0%B8%D1%89%D0%B5%D0%BD%D0%BD%D1%8F-%D0%BF%D0%BE%D0%B2%D0%BD%D0%BE%D0%B2%D0%B0%D0%B6%D0%B5%D0%BD%D1%8C-%D0%91%D0%9B%D0%90%D0%A2.14410/']https://forum.ukraine-gta5.com.ua/threads/Скарга-на-Куратора-lspd-за-перевищення-повноважень-БЛАТ.14410/[/URL]_2. [COLOR=rgb(84, 172, 210)]Відкат №1[/COLOR] - [URL]https://youtu.be/Qwct-mYNwH0?si=-8t67wDUNln-MJ3T[/URL]_3. [COLOR=rgb(84, 172, 210)]Відкат №2[/COLOR] - [URL]https://www.youtube.com/watch?v=Hj5YcQQYcIE&t=18s[/URL]
Яке покарання оскаржуєте
Warn - Причина: NonRP
-

Noxx

Головний адміністратор
Головний адміністратор
9 Жов 2024
2,023
Вітаю!
Переглянув ситуацію, порушення є з обох сторін і від адміністратора, і з Вашого боку. Також звернув увагу на те, як Ви спілкувалися з адміністратором та працівниками LSPD, це теж було некоректно (мова про повідомлення в Telegram). Але і адміністратор також помилився, він видав покарання надто швидко, не розібравшись до кінця. Тому скаргу закриваємо на Вашу користь, а покарання буде знято.

Але одразу попереджаємо. якщо надалі будуть провокації чи некоректна поведінка в сторону адміністрації або LSPD, покарання буде значно суворішим.

Розглянуто.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі