Ласкаво просимо на UKRAINE GTA 5!

Зареєструйтесь, щоб мати змогу створити тему.

SignUp Now!

Розглянуто Скарга на Куратора LSPD за перевищення повноважень (БЛАТ)

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Skini Kraken

Шановний гравець
9 Гру 2024
61
Нікнейм адміністратора
Drake Cross
Ваш статичний ID
1923
Звʼязок з Вами
skinikraken
Детальний опис скарги/ситуації
Проводили постачання в LSPD. Співробітники LSPD почали відкривати вогонь по колесам техніки U.S ARMY
Мною було помічено хто саме! Відкривали вогонь по колесам декілька раз з Тай-Зерів Лідер LSPD був присутній даю 90% що він про це ЗНАВ, запросіть відкат в нього в проміжку 22:35-22:50хв 30.11.2025 .
Після того як було помічено яка саме людина відкривала вогонь по колесам її було затримано за порчу майна. Це стаття КК. Оскільки працівники LSPD закривають наміряно на це очі було затримання від U.S ARMY заборони на це немає.
Нехай Лідер LSPD надасть відео фіксацію згідно правил постачання:
3.5. Кожна державна фракція зобов'язана мати відеозапис заходу. | -бали лідеру.
Примітка: запис повинен містити завантаження медикаментів/матеріалів, оригінальний звук, якість 720p+ та зберігатися 72 години.
Також хочу зазначити що цим самим займався Куратор LSPD коли я мав Лідерский термін можу скинути в особисті переписку з чату Ліредерів. Як куратор LSPD хотів зняти бали за те що якийсь учасник з BCSD написав в чаті VIP що LSPD бічі чи щось таке. Но хоча через деякий час в BCSD прибули працівники LSPD і почали байтити BCSD на це Куратор LSPD закриває очі і не бачить провокації а зі сторони BCSD в якому співробітник написав 1 речення в чат VIP то це вже причина видавати мінус бали. Де мінус бали Лідеру LSPD ? Не блат ?. Також можу додатково показати відкати і чат лідерського ТГ.
Хочу зазначити що LSPD ще до такого низького рівня не скачувалось. Не прижають на відбиття U.S ARMY в проміжку часу 18-20:00 чим вони займаються невідомо. Щоб вечорі на момент постанови №144 було тільки 5ть співробітників LSPD і то половина з них з PA.

Чомусь Куратор LSPD не бачить порушень зі сторони його підлеглих і знижує рівень РП в своїй фракції. При цьому видає покарання за НОНРП дії тим людям які на пару голов вище за співробітників його організації.

Додаю ще відео де Куратор LSPD, Лідер LSPD присутні, і він цілком знав (бачив хто саме ще в перший раз вистрелим тайзером) - https://youtu.be/9Aucs6H441o Но чомусь тут адміністратор не бачить NonRP.

Основне: Куратор Drake Cross особиста неприязність яка виростає в використання посади Куратора LSPD для з цілю зашкодити іншим гравцям.

Я думаю у вас є люди які ліпше підходять на цю посаду.
Посилання на докази
Відео відкат - [URL]https://youtu.be/Hj5YcQQYcIE[/URL]_Всі інші відео відкати такі як Лідерський чат. Можу надати тільки особисто не сюди .
Яке покарання оскаржуєте
НонРП
.

Azazello

Син Самурая
Активний гравець
9 Жов 2024
2,298
Вітаю. Переглянув відкат, конкретної погрози з боку поліцейських не побачив. Затримання армійцем поліцейського - перевищення службових повноважень. порушень з боку адміністратора не виявлено

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі