Ласкаво просимо на UKRAINE GTA 5!

Зареєструйтесь, щоб мати змогу створити тему.

SignUp Now!

Розглянуто Опеляція на покарання.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Aleksandr_Abramov

Козак
6 Лис 2025
14
Нікнейм адміністратора
𝘽𝙪𝙛𝙛𝙖𝙡𝙤
Ваш статичний ID
#27609 ,
Звʼязок з Вами
діскорд - Porosenok228_
Детальний опис скарги/ситуації
24-11-2025 , Приблизно в 7:20 я зайшов на сервер щоб пограти , відкрив карту та й побачів що в районі Міррор-Парк злетів дім. Поїхав туди та й побачів що я не один тут , з власної практики на сервері Ukraine GTA 5 я почав розтрілювати людуни яка хотіла також купити цей дім. Вбив людину я підійшов до кружечка щоб подивитися інформацію: Ціна цього будинку і т.д. Зрозумівши що в мене не достатньо коштів я згадав що в мене лежить на депозиті деяка сумма яка прийде через пів години, я вирішив що дочекаюсь ці пів години поїду зніму ці кошти та куплю цей дім. В цей момент бачу на карті що приїхав мій товариш у якого є ці кошти і він може його купити і ми вирішили що цей дім дістанеться йому. Він його купив і кожен поїхав по своїм справам. Хочу доповнити , що людина яка провокувала мене на його вбивство 3-4 рази а саме приїжала туди маючи при власності дім , робив це спеціально щоб залити на нас скаргу!
Посилання на докази
[URL unfurl="true"]https://forum.ukraine-gta5.com.ua/threads/%E2%84%96570-%D0%9F%D0%BE%D1%80%D1%83%D1%88%D0%B5%D0%BD%D0%BD%D1%8F-%D0%BF%D1%80%D0%B0%D0%B2%D0%B8%D0%BB-%D0%BB%D0%BE%D0%B2%D0%BB%D1%96-%D0%BC%D0%B0%D0%B9%D0%BD%D0%B0.14116/[/URL]
Яке покарання оскаржуєте
Бан на 3 дні.
Доброго дня!
Хочу щиро вибачитися за свою неуважність. На жаль, я не дочитав правила до кінця. Це була моя помилка, і я щиро шкодую про свій вчинок. Я засвоїв урок і зрозумів, що перш ніж щось робити, необхідно уважно ознайомитися з усіма правилами до кінця щоб не було проблем.
Дуже прошу надати мені амністію, щоб я міг і надалі насолоджуватися вашим чудовим проєктом.
Мій статік - #27609 . Статік мого товариша - #10640. ( Який теж получів покарання ).
Причина мого повідомлення - в більшості випадків коли приїжаєш на дома які злитіли всі почінають ДМ і адміністрація не слідкує за цим а тільки приймає відкати людей які зробили його. Я все ж таки згоден за те щоб мене покарати але не на 3 дні блокування на сервері.
Я прошу зі мною зв'язатися , мій діскорд - Porosenok228_ , і обговорити цей випадок.

Azazello

Син Самурая
Активний гравець
9 Жов 2024
2,298
Хлопці, я знімаю вам бани. Але це перший та останінй раз. Наступні ваші порушення будуть мати наслідки у вигляді максимальних покарань.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі