- 9 Жов 2024
- 124
Всім привіт, шановні гравці, адміністратори та розробники проєкту!
Хочу поділитися своїми думками та ідеями. Прошу не засуджувати, адже це лише моя особиста точка зору, яку я нікому не нав'язую. Сподіваюся на конструктивний діалог та ваші відгуки!
Cписок ідея для створення:
- Створення маркет-плейсу
- Додавання нового транспорту
- Додавання нових можливостей в VIP
- Виправлення пробеми з економікою серверу
- Одяг з реального життя
1.Маркет-плейс
- Створення торгової платформи на сервері через яку можливо продавати/здавати в оренду та аналогічно цьому.
- Траспорт
- Нерухомість
- Предмети
- Одяг
- Чорний ринок
2.Новий транспорт
- Додавання та заміна фракційного траспорту.
2.1 Пропоную замінити фракційні траспорти на реальні.
2.2 Додавання водного траспорту, катерів тощо.
Приклад: Автомобілі в FBI замінити на: Rangerover та Mercedes Gelentwagen (Стосується що до №1 пропозиції
3. Нові можливості для гравців з VIP
- Додавання нових можливостей для більш комфортної гри користувача
3.1 Додати можливість тимчасово мати 2 траспорти та дві нерухомості.
3.2 Збільшення інвентарю до 50-100кг.
4. Виправлення пробеми з економікою серверу
- Збільшення вартості донату
4.1 Через спробу збалансувати економіку на сервері, ви знизили зарплати на всіх роботах. У результаті гравцям, які не можуть поповнити баланс навіть на 15 гривень, стає дуже важко просуватися вперед у фінансовому розвитку. Водночас платоспроможні користувачі мають можливість внести невелику суму реальних грошей і отримати ігрову валюту, яку звичайний гравець заробляє за години гри (наприклад, 90 гривень дорівнюють 1-2 годинам активної гри). Пропоную підняти вартість ігрової валюти щонайменше на 50%, а краще ще більше.
Примітка: Шановні гравці, не соромте цю пропозиції, але для цікавості гри потрібен баланс всіх можлистей гравців!
5. Одяг з реального життя
- Додавання одягу сучасних та популярних брендів за донат та віртуальну валюту
Останнє редагування: