Ласкаво просимо на UKRAINE GTA 5!

Зареєструйтесь, щоб мати змогу створити тему.

SignUp Now!

Схвалено Покращення роботи будівельника та каменяра.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Franco Blackwolf

Козак
17 Жов 2025
30
Добрий день шановні гравці та команда проєкту!

Хочу сьогодні запропонувати покращення для робіт будівельника та каменяра (робота на кар'єрі), хоч вони і є зараз початковими, але пропоную їх розвивати та надати їм більше сенсу, більш детально суть покращень описано нижче для будівельника і каменяра окремо.

1. Покращення роботи будівельника.
Як нам всім відомо робота будівельника зараз полягає тільки в забиванні цвяхів на будівництві і більше нікуди не веде на жаль, я ж в свою чергу хочу запропонувати покращення для цієї роботи, щоб вона набула нових кольорів та сенсу.
Рівень прокачування навички будівельник на 50%:
Додати вантажний автомобіль (вантажем якимось) на якому гравці будуть розвозити різні буд. матеріали та інструменти по будівельним майданчикам штату (чи тільки міста Лос-Сантос, як забажаєте), самих майданчиків по штату доволі чимало, якщо ідея зацікавить керівництво проєкту, то я можу допомогти з локаціями буд. майданчиків для пришвидшення процесу реалізації ідеї (перелік у мене вже є).
Рівень прокачування навички будівельник на 100%:
Додати бетономішалки, щоб гравці на них їздили завантажувались десь в порту бетоном (локацію можу надати) і їздили по буд. майданчикам по штату і заливати бетоном фундаменти, також додати точку де завантажуватися бетоном.

Транспорт для рівнів прокачування взято з офіційного ресурсу Wiki RAGE MP:
50% стара вантажівка з якимись буд. матеріалами типу дощок і т.д. (Name: scrap Hash: 0x9A9FD3DF)
100% автомобіль бетономішалка (Name: mixer Hash: 0xD138A6BB)
vehicleHashes = {scrap: 2594165727, mixer: 3510150843}

Mixer+scrap.jpg

2. Покращення роботи каменяра.
Як нам всім відомо робота каменяра зараз полягає тільки в добуванні каміння киркою і більше нікуди не веде на жаль, я ж в свою чергу хочу запропонувати покращення для цієї роботи, щоб вона набула нових кольорів та сенсу.
Рівень прокачування навички каменяр на 50%:
Додати можливість використовувати бульдозер (бульдозери теж треба буде додати на кар'єр, бажано декілька), та доставляти на ньому камені з усього кар'єру чи окремої локації на дробилку каміння і там їх скидати, а саме транспортування виконувати в ковші бульдозера.
Рівень прокачування навички каменяр на 100%:
Додати можливість використовувати вантажівку самоскид (самі вантажівки теж треба буде додати в кар'єр) і возити на ній дроблений камінь з кар'єру на точки завантаження бетономішалок, це додасть антуражу серверу та покаже що тут роботи взаємопов'язані люди з різних робіт будуть пересікатись).

Транспорт для рівнів прокачування взято з офіційного ресурсу Wiki RAGE MP:
50% бульдозер (RAGE MP Name: bulldozer Hash: 0x7074F39D)
100% вантажівка самоскид (RAGE MP Name: rubble Hash: 0x9A5B1DCC)
vehicleHashes = {bulldozer: 1886712733, rubble: 2589662668}
Bulldozer+rubble.jpg

Голосування за цю пропозицію було призупинено.
5 Гру 2024
118
Вітаю!
Чесно кажучи, ідея виглядає цікавою лише на перший погляд, але відчувається, що вона недопрацьована й подана не до кінця логічно.
Особливо дивує пропозиція про дві ступені прокачування, де на 50% одразу видається важка техніка, а на 100% - ще важча. Це створює враження, ніби прогресія побудована просто “аби була”, без реального балансу чи розуміння механік.

Тобто ідея є, але вона недорозгорнута, а її реалізація у вигляді “два рівні прокачки = дві випадкові машини” виглядає відверто абсурдною. Якщо вже пропонувати реwork робіт, то це має бути структурно, логічно й з урахуванням системи сервера, а не просто набір красивих транспортів із Wiki RAGE MP.

Noxx

Головний адміністратор
Головний адміністратор
9 Жов 2024
2,023
Вітаю!
Візьмемо до уваги вашу пропозицію та спробуємо реалізувати її в майбутніх оновленнях.

Схвалено.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Угорі