Ласкаво просимо на UKRAINE GTA 5!

Зареєструйтесь, щоб мати змогу створити тему.

SignUp Now!

Розглянуто Скарга на Drake Cross прохання перегляд скарги ЗГА\ГА.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Denis122

Отаман
10 Лют 2025
158
  1. Нікнейм адміністратора: Drake Cross
  2. Особистий нікнейм / статичне ід: Denis Proshaev 13255
  3. Контакт для швидкого зв'язку з Вами у разі необхідності (Telegram, Discord): dionisiomoorik
  4. Суть скарги:
    Вітаю. Прошу переглянути скаргу, оскільки адміністратор безпідставно виніс нам покарання у вигляді варну. Хоча дана ситуація мала РП-підґрунтя і не мала розглядатися адміністрацією.

Ми бачимо на відео, що працівник ФІБ підійшов до авто та висунув вимогу вийти, на що мій напарник погодився і вийшов. На 40-й секунді видно, що я помітив правопорушення та наказав вийти з авто. Після програвання відігровки — а саме «взяв людину за руку та витягнув з авто» — громадянин проігнорував вимогу, тому я застосував тайзер, щоб дістати його з авто (на жаль, іншого функціоналу в нас немає). Після цього я затримав громадянина, представився та повідомив причину затримання. Для його безпеки посадив його в особистий транспорт і не мав наміру транспортувати; планував лише викликати підмогу і вже транспортувати на службовому авто.

Коли громадянин сидів в авто, працівник ФІБ (28455) проігнорував усю РП-логіку та без жодних відігровок витягнув людину з авто і зняв кайданки (таймкод 1:04). Після цього громадянин (5214) почав тікати з місця подій. Суб’єктивна сторона ситуації полягає в тому, що громадянин 5214, найімовірніше, був співробітником ФІБ, і працівники навмисно захищали свого колегу — прошу перевірити цей факт.

Після цього я був обурений ситуацією та дав волю емоціям дозволивши собі сказати зайве також, розуміючи, що це перешкоджання роботі працівнику LSPD, і відкрив вогонь по працівнику FIB. На відео чітко видно, що я не мав наміру продовжувати стріляти, але працівник ФІБ (20112), біжучи, надів на мене кайданки без жодних відігровок. Тому мій напарник (1523) відкрив вогонь по працівнику, оскільки бачив загрозу для свого напарника.

На мою думку, адміністратор некоректно розглянув скаргу та проігнорував нон-РП з боку ФІБ. Ситуація складна, але має бути розглянута дійсно компетентною адміністрацією.

Тому прошу:
    1. Переглянути скаргу більш ретельно, не ігноруючи нон-РП інших суб’єктів.
    2. Провести розмову з адміністратором, щоб надалі такі випадки не повторювалися.
    3. Пом’якшити покарання або повністю зняти його з учасників ситуації (13255, 1523).
      Сподіваюсь на результативний розгляд. Ми разом стаємо кращими!
    4. Прошу відновити в посадах гравців які отримали WARN
  5. Доказ видачі покарання (скріншот/відео/посилання): Посилання на скаргу
  6. Дата видачі покарання: 06.11.2025

Останнє редагування:

Azazello

Син Самурая
Активний гравець
9 Жов 2024
2,298
Оцінивши ситуацію загалом та отримавши від адміністратора пояснення, відеодокази, кількість отриманих скарг в тікети на вас та розглянувши цю ситуацію - адміністратор діяв в межах свої повноважень та видав покарання на свій розсуд. Порушень з боку адміністратора не виявлено

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі