Ласкаво просимо на UKRAINE GTA 5!

Зареєструйтесь, щоб мати змогу створити тему.

SignUp Now!
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Blood Moon

Козак
25 Гру 2024
24
  1. Нікнейм гравця, котрий порушив правила: - , Sanya Volkov
  2. Статичний (незмінний) ID гравця, котрий порушив правила: 21615, 26099
  3. Ваш нікнейм: Bloody Juicy
  4. Ваш статичний (незмінний) ID: 23119
  5. Будь-який контакт для швидкого зв'язку з Вами у разі необхідності (Telegram, Discord): ДС blood__moon.
  6. Суть скарги: Спочатку ДБ, потім сказали про пограбування, я будучи в авто по швидкості яке не поступається нападаючим спробував втекти. Потім вони просто вийшли і почали стріляти і згідно з Пунктом 4.1 Правил Пограбувань/Викрадень, а саме (4.1. Якщо по транспортному засобу ведеться тривалий вогонь, а кількість грабіжників значно перевищує кількість осіб в автомобілі, водій зобов'язаний зупинити автомобіль.) АЛЕ, вони почавши стріляти по колесах і коли я вже по факту став, почали просто ДМити. (Вони повинні були пробити колеса, я б вийшов і все, а так прошу розцінювати цю ситуацію, як ДМ)'
  7. Доказ порушення з боку іншого гравця (скріншот/відео): https://youtu.be/P-vbCqjIR6g
  8. Дата та таймкод порушення: 29.10.2025

Bogdan_Morris

Козак
16 Лип 2025
25
вітаю! шановний, на відео чітко видно як ви принципово тікали від нас

Blood Moon

Козак
25 Гру 2024
24
вітаю! шановний, на відео чітко видно як ви принципово тікали від нас
Так, намагався втекти, колеса пробили і відразу ж почали дмити, коли я в будинок врізався, а якби не дмили, я б просто вийшов і все, так як колеса вже були пробиті

Blood Moon

Козак
25 Гру 2024
24
Поки ви не почали стріляти, я мав право спокійно тікати від вас, правилами це не заборонено. Почали стріляти, пробили колеса і чекайте, я вже врізався в будинок і хотів виходити, але почався вогонь саме по мені, а це вже ДМ

Bogdan_Morris

Козак
16 Лип 2025
25
Поки ви не почали стріляти, я мав право спокійно тікати від вас, правилами це не заборонено. Почали стріляти, пробили колеса і чекайте, я вже врізався в будинок і хотів виходити, але почався вогонь саме по мені, а це вже ДМ
ты врезался в дом из-за того что тебя подрезали , так бы ты и дальше убегал, ты написал в жалобе что ты видел преимущество в своей машине , но тебя не смутило что в рамках рп с м5кс твоя машина и близко стоять не будет.

Babai Marcello

Отаман
4 Тра 2025
168
Вітаю! Вашу скаргу розглядає адміністратор Babai Marcello.
Переглянувши ваші докази роблю наступні висновки:
гравець 23119 - порушив правила:
4.1. Якщо по транспортному засобу ведеться тривалий вогонь, а кількість грабіжників значно перевищує кількість осіб в автомобілі, водій зобов'язаний зупинити автомобіль. | Demorgan 15-30 хвилин. (Правила пограбувань / Викрадень)
3.6. Забороняється образи, спроби дискредитації, введення в оману(обман) та неповага до адміністрації проєкту. | На перший раз Mute 60-120 хвилин, далі Ban 3-30 днів / HardBan 3-30 / Permban. (Загальні правила)

Отримує покарання -Demorgan 30 хвилин + попередження .

P.S. на вашому відеозаписі чітко видно що ви давали газ до тих пір поки вас не вбили. ніякої спроби вийти з авто ви не робили хоча у вас була така можливість. Саме це я розцінюю як спробу ввести в оману і роблю вам письмове попередженя (враховуючи що це форум а не гра, тому лише попередження)

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі