Ласкаво просимо на UKRAINE GTA 5!

Зареєструйтесь, щоб мати змогу створити тему.

SignUp Now!
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Saint Belfort

Козак
29 Сер 2025
9
До Суду Першої інстанції Штату
Від cпiвробiтника FIB Штату Сан-Андреас:Saint Belfort

Я, Saint Belfort, cпiвробiтник FIB Штату Сан-Андреас, користуючись своїми правами, подаю позовну заяву до Суду Першої інстанції Штату на Заступника Генерального Прокурора Jeri Sage, пояснюючи всю ситуацію та надаючи всі необхідні суду докази. Повністю, у всіх подробицях викласти ситуацію, розкриваючи факт правопорушення та висуваючи вимоги.
Я, агент FIB , на якого була виписана постанова №31. Після прибуття до штату мене ознайомили з постановою, у якій зазначено, що я повинен пройти переатестацію. Однак я вже успішно склав внутрішню атестацію у відділі HR FIB . Інших атестацій я не проходив.
Таким чином, я вважаю дану постанову злочинною та такою, що не має доказової бази мого нібито порушення. Своїми діями я не порушив жодного закону.
Отже, робимо висновок, що Заступник Генерального прокурора безпідставно відправив мене на переатестацію, тим самим перевищивши службові повноваження, а саме порушивши статтю 12.2 КК.
Тому прошу:
Вилучити відеодоказ iз бодікамери, на якому видно моє порушення.
Отримати чітку відповідь, з якої причини була написана постанова.
Відкрити кримінальне провадження щодо державного службовця, зазначеного у позові, за порушення статті 12.2 КК.
Визнати постанову №31 такою, що втратила силу.
Виплатити компенсацію за завдану моральну шкоду у розмірі 200 000 $ (Двісті тисяч доларів).

До позовної заяви додаю наступну документацію:

1. Ксерокопія вашого паспорта: https://imgur.com/a/mD0jHC8
  2. Докази правопорушення: https://imgur.com/a/nFWe1Ac
  3. Електронна пошта [email protected]
  4. Discord-HateNoLov3
  5. Telegram-HateNoLov3
  6. Tелефон-2549542

Подаючи позовну заяву погоджуюсь на обробку особистих даних, використання наданих мною матеріалів з метою збереження правосуддя та залишаю за собою підтвердження, що все сказане мною є правдою та докази є достовірними та готовий понести відповідальність у разі надання неправдивих свідчень.
Підпис та дата:
Saint Belfort
SaintBelfort
07.10.2025​

Останнє редагування:
  • Вподобайка
Реакції: vvs

KaitoIto

Козак
7 Сер 2025
49
IMG_8595.png

РІШЕННЯ СУДУ

Ознайомившись із наданими матеріалами скарги щодо Заступника Генерального Прокурора Jeri Sage.

У зв’язку з викладеним та керуючись чинним законодавством штату San-Andreas, суд ПОСТАНОВЛЯЄ:

1. Відхилити позовну заяву щодо Заступника Генерального Прокурора Jeri Sage. У зв'язку з недостатніми повноваженнями суду у розгляді справ на Заступникв Генерального Прокурора, тому що відповідно до закону такі справи розглядаються у Апеляційному суді.

Суд залишає за собою право повторно розглянути справу згідно з чинним законодавством. Цим рішенням не знімається відповідальність із відповідача, а провадження закривається у зв’язку з недостатніми повноваженнями суду першої інстанції .

Суд Першої Інстанції штату San-Andreas

UNITED STATES OF AMERICA

Kaito Ito

Дата: 07.10.2025

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Угорі