Ласкаво просимо на UKRAINE GTA 5!

Зареєструйтесь, щоб мати змогу створити тему.

SignUp Now!

Відмовлено Звернення щодо амністії / пом’якшення покарання

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Alexander Belfort

Козак
17 Гру 2024
26
  1. Нікнейм адміністратора:Sebastian Marcello
  2. Особистий нікнейм / статичне ід: 885
  3. Контакт для швидкого зв'язку з Вами у разі необхідності (Telegram, Discord): oleksandr.milkovich
  4. Суть скарги: Доброго дня, шановна адміністрація!
    Хочу відверто визнати свою провину у скоєному — я дійсно вбив багато людей, і усвідомлюю, що це було серйозне порушення правил. У той момент я діяв з IC-причини: співробітники різних фракцій зупинили мого товариша, і я сприйняв цю ситуацію як реальну загрозу його життю та безпеці. Тому я прийняв рішення стати на його захист.Розумію, що мій вчинок виглядав деструктивно та порушив встановлені правила, але моя мета не була у навмисному створенні хаосу чи порушенні ігрового процесу. Я діяв з позиції IC-логіки — як людина, яка захищає свого близького друга.Щиро прошу розглянути можливість пом’якшення покарання. Замість бану прошу видати Warn, аби я мав шанс виправитися та довести, що можу дотримуватися правил проєкту. Обіцяю надалі бути більш уважним до своїх дій, уникати подібних ситуацій та завжди обирати рішення, що відповідають правилам та не шкодять іншим гравцям.
  5. Доказ видачі покарання (скріншот/відео): https://youtu.be/F33LJ3UGBL0
  6. Дата видачі покарання:15.09.2025

Azazello

Син Самурая
Активний гравець
9 Жов 2024
2,298
Вітаю. Покарання видано згідно регламенту. Ви можете продовжити гру іншим персонажем

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі