Ласкаво просимо на UKRAINE GTA 5!

Зареєструйтесь, щоб мати змогу створити тему.

SignUp Now!

Відмовлено нокс знову демонструє нерозуміння рп (бєз нєгатіва)

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

skibidi toilet

Шановний гравець
19 Кві 2025
304

крадіжка авто - в реальному житті, якби в ваше авто сів якийсь мущіна незнайомий і нажав автопілот, авто почало рухатись (а воно б поїхало якби я не тпнула тачку) і ще сказав "пака", ви б шо подумали?

і як той факт що авто не встигло уїхати (бо я була поруч) відміняє факт що людина юзає баг сервера навмисно, порушуючи правило сервера

1.10. Використовувати вразливості системи та баги - заборонено. | WARN / Ban 3-30 днів / HardBan 3-30 днів / Permban.

ви ж сами пишете у відмові "да баг є" але продовжуєте "але він лиш трошки його поюзав". альоооооооооооооооооо?????

Holly Anby

Козак
23 Тра 2025
28

крадіжка авто - в реальному житті, якби в ваше авто сів якийсь мущіна незнайомий і нажав автопілот, авто почало рухатись (а воно б поїхало якби я не тпнула тачку) і ще сказав "пака", ви б шо подумали?

і як той факт що авто не встигло уїхати (бо я була поруч) відміняє факт що людина юзає баг сервера навмисно, порушуючи правило сервера

1.10. Використовувати вразливості системи та баги - заборонено. | WARN / Ban 3-30 днів / HardBan 3-30 днів / Permban.

ви ж сами пишете у відмові "да баг є" але продовжуєте "але він лиш трошки його поюзав". альоооооооооооооооооо?????
хватит ныть уже

Azazello

Син Самурая
Активний гравець
9 Жов 2024
2,298
Вітаю. Головний адміністратор розгляне Ваше звернення та надасть відповідь у найближчий зручний для нього час.

Noxx

Головний адміністратор
Головний адміністратор
9 Жов 2024
2,023
Вітаю!
Відповіді були надані в минулих скаргах. Хочу зауважити, що від вас неодноразово надходять скарги на адміністрацію, і всі вони були відхилені мною особисто. Також помітне упереджене ставлення до адміністраторів Gromova та Buffalo. Нагадую, що відповідно до пункту 3.16 загальних правил проекту, подальші безпідставні або абсурдні скарги будуть розцінюватися як порушення цього пункту.

Відмовлено.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі