Ласкаво просимо на UKRAINE GTA 5!

Зареєструйтесь, щоб мати змогу створити тему.

SignUp Now!

Розглянуто Скарга на адміністраторів Adolf Navarro та Gromova

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

ElpapiOutside

Козак
6 Сер 2025
24
  1. Нікнейм адміністратора: Adolf Navarro та Gromova
  2. Особистий нікнейм / статичне ід: Elpapi Amiri 4870
  3. Контакт для швидкого зв'язку з Вами у разі необхідності (Telegram, Discord):Vrohiv
  4. Суть скарги: Вчора я звернувся до Головного Куратора State, Стосовно ПД , раніше відомий як Олександр Мілкович , приїхав на БУ та закафав мене без слова , не в формі не на службовому авто , я звʼязався з куратором State, показав та розказав цю ситуацію там також була ще одна ситуація з другим поліцейським , який по нон рп мені видавав штрафи після смерті не находячись навіть поруч , мені Головний Куратор State, а саме Gromova , сказала що розбереться з штрафами , а Мілкович за Нон РП получить покарання стосовно правил серверву, також я залишив скаргу на форумі, гравець на якого я писав скаргу оффтопив, та залишав не пристойні повідомлення під скаргою, всі повідомлення були видаленні, о 3:39 , та закрита від офф топу , далі приєднався другий адміністратор о 17:29 та закрив скаргу по причині "Скарга не підлягає розгляду:
    Неадекватний зміст скарги (музика, текст, неадекватні назви доказів тощо). ( Скріншот )

Відмовленно.", сьогодні я звязався із Адміністратором Gromova у тікеті , та поцікавився як проходить справа, на що я получив відповідь, що Скарга відхиленна , я говорю адмінстратору, що ми вчера тобто (10/09/2025), розмовляли стосовно цієї скарги, розглядали ці питання, мені вона відповіла, що скарги розглядаються на форумі , а не в діскорді, тоді ще одне питання навіщо, було мені показувати це все та розповідати Головному Куратору GOV, у діскорді, та навіщо вона мені говорила , що розбереться з цим, якщо це не так. Тому якщо навіть то чому адмінастрація розглядає не саму скаргу , а назву відео у Ютубі і саме через це відхиляє ? Можливо все ж таки пора закінчити з ( Кумовством ), та займтись дійсно справами.
  5. Доказ видачі покарання (скріншот/відео): https://forum.ukraine-gta5.com.ua/threads/449-non-rp.11000
  6. Дата видачі покарання: 11/09/2025

Azazello

Син Самурая
Активний гравець
9 Жов 2024
2,298
Вітаю. Можу завірити, що ніякого «кумовства» не існує. Адміністрація не має упередженого відношення до гравців.
Вашу скаргу на гравця розглянуто.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі