Ласкаво просимо на UKRAINE GTA 5!

Зареєструйтесь, щоб мати змогу створити тему.

SignUp Now!

Розглянуто №1205 | Образа моєї дружини порушення п.4.7, 4.8

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Itachi Uchiha

Козак
8 Гру 2024
31
  1. Нікнейм гравця, котрий порушив правила: -
  2. Статичний (незмінний) ID гравця, котрий порушив правила: 591
  3. Ваш нікнейм: Itachi Uchiha
  4. Ваш статичний (незмінний) ID: 2124
  5. Будь-який контакт для швидкого зв'язку з Вами у разі необхідності (Discord): Vampir8200
  6. Суть скарги:
  7. Гравець публічно образив мою дружину, назвавши її «****************************ою». Вважаю це грубим порушенням правил проекту.Прошу застосувати покарання до порушника по всій суворості правил.
  8. Доказ порушення з боку іншого гравця (скріншот/відео): https://youtu.be/Sy72FkqWaR8
  9. Дата та таймкод порушення: 05.09.2025 11:50

Praice

Шановний гравець
1 Кві 2025
225
Шановний Гравець, надайте повний відкат протягом 24 години, де чути звук вашого мікрофона та видно початок ситуації.

Itachi Uchiha

Козак
8 Гру 2024
31
Шановний Гравець, надайте повний відкат протягом 24 години, де чути звук вашого мікрофона та видно початок ситуації.
на самому відео мене не чутно. Незважаючи на це, головне порушення зафіксовано — на відкаті чітко чути, як гравець ображає мою дружину. Це є прямим порушенням правил п.4.7 та п.4.8. Докази я вже надав, і цього достатньо, щоб застосувати покарання. Прошу розглянути скаргу та покарати гравця по всій суворості правил.

Matthew Alvaro

Grimx FamQ ❤️‍🔥
Адміністратор
21 Гру 2024
552
Вітаю, головний куратор Matthew на звʼязку. Переглянувши ваш відкат можу надати такий вердикт:

4.7.
Заборонено прямі образи батьків або інших родичів у будь-якому вигляді. | Ban 5 днів

5.3. “DB” - DriveBy - Цілеспрямований/навмисний наїзд на гравця транспортом. | Demorgan 60 хвилин

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі