Ласкаво просимо на UKRAINE GTA 5!

Зареєструйтесь, щоб мати змогу створити тему.

SignUp Now!

Розглянуто 434 GOV | #10185 | 4.14. ЗП

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Mayor Amiri

Dep.Lead LSPD
15 Гру 2024
23
  1. Нікнейм гравця, котрий порушив правила: Неизвестно
  2. Статичний (незмінний) ID гравця, котрий порушив правила: 10185
  3. Ваш нікнейм: Mayor Reiss
  4. Ваш статичний (незмінний) ID: 1430
  5. Будь-який контакт для швидкого зв'язку з Вами у разі необхідності (Telegram, Discord): @may0r88 ( telegram )
  6. Суть скарги: Человек начал оскорблять в сторону меня и моего друга в грубой форме,максимально негативно реагировал на любое моё слово и кидал в ответ одни оскорбления,а далее прозвучало самое интересное "я би прострелів тобі коліна в реальному житті",насколько я помню,согласно "Правилам Ukraine GTA 5" указано :
    4.14. Заборонено залякувати або погрожувати гравцю розправою в реальному житті. Наприклад фразами типу "я приїду до тебе і …" та подібними. | Ban 5-15 днів.

Прошу выдать максимальное наказание так как человек несёт негатив на игровой процесс,абсолютно мешает весёлое местопровождеие в игре,и несёт токсичную атмосферу вслед за собою.Благодарю за понимание!
  7. Доказ порушення з боку іншого гравця (скріншот/відео): https://youtu.be/xQ1aFRymNs0
  8. Дата та таймкод порушення: 01.09.2025 в 1:18 . Таймкод : 00:40

С уважением,лидер East Side Ballas Mayor Reiss 💜

Останнє редагування:

Mariia Gromova

Активний гравець
7 Лис 2024
563
Вітаю !

Гравець [10185] отримує покарання згідно правил севреру :
4.14. Заборонено залякувати або погрожувати гравцю розправою в реальному житті. Наприклад фразами типу "я приїду до тебе і …" та подібними. | Ban 10

Гравець [19142] отримує покарання згядно правил серверу :
4.6. Будь-які образи, спрямовані на самого гравця, а не на його персонажа в рамках РП-ситуації, заборонені та караються як OOC образи. | Ban 3

Розглянуто.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі