- 23 Лют 2025
- 41
Пропозиція щодо перегляду вартості та процедури евакуації на штрафстоянку
Шановна адміністрація !Сьогодні я хочу підняти важливу тему, яка, на мою думку, стосується багатьох гравців — це вартість послуг штрафстоянки. Нещодавно я був змушений забрати свій автомобіль (Ferrari LaFerrari) зі штрафмайданчика, і сума до сплати склала 437,000 доларів.
Я чудово розумію, що однією з цілей економіки сервера є виведення віртуальної валюти для підтримки її стабільності. Це правильний і необхідний механізм. Однак, сума в 437,000 доларів за повернення особистого транспорту є не просто високою, а нелогічною та демотивуючою. Є ризик, що такими методами з сервера будуть виводитися не гроші, а гравці. Іронічно, чи не так?
Більше того, ситуація ускладнюється тим, що я особисто неодноразово ставав свідком, як офіцери поліції під час евакуації транспортних засобів перевищують свої посадові повноваження, забираючи автомобілі з дозволених паркувальних місць або без належних на те підстав. Це створює відчуття повної беззахисності: гравець не тільки сплачує астрономічну суму, але й часто робить це через неправомірні дії правоохоронців.
Пропозиція:
Я пропоную переглянути формулу розрахунку вартості штрафу. Можливо, варто встановити максимальну межу (кеп) для цієї суми незалежно від вартості авто, або ж розробити більш збалансовану систему, яка б не робила повернення транспорту фінансово неможливим. Також необхідно посилити контроль за діями офіцерів під час евакуації.
Прохання про компенсацію:
Окремо хочу підняти питання щодо компенсації. Я вважаю сплачену мною суму несправедливою та такою, що негативно впливає на ігровий досвід, особливо враховуючи часті випадки неправомірної евакуації. Тому прошу розглянути можливість повернути мені 437,000 доларів.
Мій статичний ID: 14457
Сподіваюся на ваше розуміння та конструктивний діалог.
З повагою, Ihor Fedot.