Ласкаво просимо на UKRAINE GTA 5!

Зареєструйтесь, щоб мати змогу створити тему.

SignUp Now!

Розглянуто скарга на Octavian Augustus

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Matveika Hunter

Козак
27 Лип 2025
76
  1. Нікнейм адміністратора: Octavian Augustus
  2. Особистий нікнейм / статичне ід: Matveika Morozek 22351
  3. Контакт для швидкого зв'язку з Вами у разі необхідності (Telegram, Discord): morozek_lovereyna
  4. Суть скарги: я рахую що варн мені в цей ситуаціі дали просто так по перше видно що я хотів просто поговорить не тулить +я думав це киев у нас з ними конфлікт хотів запитати ци це кіев він мене оскнув і сказал шо я молочний зубік так як зе було гетто я поняв шо в мене е IC причина тулити в цього громаданнина рахую що варн це сильно жорстоке покарання так як в мене була IC причина то що залена автівка в нього навмисно дбшила та потім вбила я за це не відпоідаю надіюсь на зняття варну та мут гравця який мене оскав сказав що я молочний зубік я не мую отката тому скинув откат який він на мене залив
  5. Доказ видачі покарання (скріншот/відео): https://youtu.be/DJct8mXosFg
  6. Дата видачі покарання: 27.08

Holly Anby

Козак
23 Тра 2025
28
  1. Нікнейм адміністратора: Octavian Augustus
  2. Особистий нікнейм / статичне ід: Matveika Morozek 22351
  3. Контакт для швидкого зв'язку з Вами у разі необхідності (Telegram, Discord): morozek_lovereyna
  4. Суть скарги: я рахую що варн мені в цей ситуаціі дали просто так по перше видно що я хотів просто поговорить не тулить +я думав це киев у нас з ними конфлікт хотів запитати ци це кіев він мене оскнув і сказал шо я молочний зубік так як зе було гетто я поняв шо в мене е IC причина тулити в цього громаданнина рахую що варн це сильно жорстоке покарання так як в мене була IC причина то що залена автівка в нього навмисно дбшила та потім вбила я за це не відпоідаю надіюсь на зняття варну та мут гравця який мене оскав сказав що я молочний зубік я не мую отката тому скинув откат який він на мене залив
  5. Доказ видачі покарання (скріншот/відео): https://youtu.be/DJct8mXosFg
  6. Дата видачі покарання: 27.08
Молочный зубик это не такое уже и оскорбление и на тебя много жалоб весит где ты первый провоцируешь а потом оправдывашься что этого не было смешно 😂

Matveika Hunter

Козак
27 Лип 2025
76
я написал адміну а не строной фамке так шо можешь не отвечать мне стидно шо ти пишеш под моім тікетом і взагалі яка різниця на моі прошлі тікети ми заращ говорим про цей

Azazello

Син Самурая
Активний гравець
9 Жов 2024
2,298
Вітаю. Порушень з боку адміністратора не виявлено.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі