Ласкаво просимо на UKRAINE GTA 5!

Зареєструйтесь, щоб мати змогу створити тему.

SignUp Now!

Розглянуто оскарження умаляю

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Djordje Taylor

Козак
20 Гру 2024
72
  1. Нікнейм адміністратора: марік вард
  2. Особистий нікнейм / статичне ід:13992
  3. Контакт для швидкого зв'язку з Вами у разі необхідності (Telegram, Discord): -
  4. Суть скарги: вітаю ще раз пане нокс або азазело я получив бан на 10 днів за дб в минулому оскарженні я все написав і мені помʼякшили на 5 днів за що я дуже сильно вдячний я грав на інших проектах але ну вона не такі як наш цей набагато кращий по составу адмінів і по составу гравців я би хтів ще пограти бо вже кінець літа йти до школи так як я випускний клас і часу на гру може не бути а зараз останні дні літа і хотілось би пограти на основі і також мій однокласник я вчора з ним переписувався йому надоїло грати танки і він би хтів піти на якийсь проект но ми пере пробували безліч і ні я йому кажу йдем на гта укр 5 він каже розкажи про нього я йому розказав про адмінів і про гравців і про сервер йому сподобалось і він почне грати я би хтів дуже шо б ви розблокували мені акаунт або видали варн замість блокування і я з основи би грав помагав йому з розвитям дуже вас прошу дайте мені шанс Я ОБІЦЯЮ ПОРУШУВАТИ НЕ БУДУ
  5. Доказ видачі покарання (скріншот/відео):
  6. Тема 'вибачення'
    https://forum.ukraine-gta5.com.ua/threads/вибачення.10148/
  7. https://ibb.co/0Vq72hg8
  8. Дата видачі покарання: 21.08.2025

Останнє редагування:

𝑮𝒓𝒐𝒎𝒐𝒗

𝗔𝗱𝗺𝗶𝗻𝘀
Активний гравець
7 Лис 2024
1,254
Вітаю, шановний гравець! Переглянувши вашу скаргу, виношу вердикт:

Я дуже вам співчуваю, що у вас залишилось обмаль часу. Проте правила проєкту написані однаково для всіх, і ми не можемо робити виключення для окремих гравців. Все, що ми могли, ми зробили, а саме — оскаржили ваше блокування двічі.

Прийдеться дочекатися розблокування та продовжити гру лише через 5 днів. Сподіваюся, це буде для вас уроком, і в майбутньому після блокування ви не будете порушувати правила спільноти.

Вирок на оскарження залишився в цій скарзі. Оскарженню не підлягає.

Розглянуто!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі