Ласкаво просимо на UKRAINE GTA 5!

Зареєструйтесь, щоб мати змогу створити тему.

SignUp Now!

Відмовлено Не згоден із покаранням

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Andrii Depresive

Шановний гравець
17 Чер 2025
125
  1. Нікнейм адміністратора:Cassius Maccalister
  2. Особистий нікнейм / статичне ід:Andrii Volkan #19967
  3. Контакт для швидкого зв'язку з Вами у разі необхідності (Telegram, Discord):ДС andrii00077
  4. Суть скарги: Мене затримали копи в лікарні яж все по рп хотів все зробити але інтернет за кордоном трішки поганий і пропав в той момент коли мене вже допитували в відділку лспд тому прошу переглянути мої відео докази тому що я не згоден із покаранням
  5. Доказ видачі покарання (скріншот/відео):https://youtu.be/drMvjG9BxxE тайм коди 5:18 і до кінця
  6. Скарга яку на мене подали https://forum.ukraine-gta5.com.ua/threads/№1097-leave-rp-2.9922/#post-32481
  7. Дата видачі покарання:16.08.2025

Djordje Taylor

Козак
20 Гру 2024
72
закордоном шо мобільний шо вай фай відмінно ловить я був в мами півтора місяці то там ще кращий чим в нас і в тебе на задньому фоні чути шо ти роутер виключаєш

Andrii Depresive

Шановний гравець
17 Чер 2025
125
закордоном шо мобільний шо вай фай відмінно ловить я був в мами півтора місяці то там ще кращий чим в нас і в тебе на задньому фоні чути шо ти роутер виключаєш
Мені здається ви не були за кордоном тому що ви незнаїте що із інтернетом тута все не так і добре ви думаєте що я спеціально вимкнув інтернет це все ваша думка думайте скільки хочете вам ніхто не заважає

𝑮𝒓𝒐𝒎𝒐𝒗

𝗔𝗱𝗺𝗶𝗻𝘀
Активний гравець
7 Лис 2024
1,254
Вітаю, переглянувши вашу скаргу, виношу вердикт:

На відео чути, як до вас звертається офіцер поліції, після чого ви ігноруєте його та відходите, проте за кілька секунд у вас пропадає інтернет. На збіг обставин це не схоже.

Адміністратор видав покарання вірно, порушень зі сторони адміністрації не зафіксовано.

Відмовлено.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі