Ласкаво просимо на UKRAINE GTA 5!

Зареєструйтесь, щоб мати змогу створити тему.

SignUp Now!

Розглянуто Зробіть щось з закладками у сімей.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Vasya Legion

Deap lead fam Legion
21 Лип 2025
8
Доброго дня.Тут таке діло,щоб зібрати зерна для 2 контракту гровера (це +- 450 - 500 штук) іде години 2 чи 2.30.Потім треба доїхати на ферму і це все посадити ,це десь 1 - 1.30 години.І це при тому ,що ти у небезпеці (Тебе на фермі можуть закафати поліція чи шерифи).Це тільки треба 3 - 4 години щоб виростити її.І з ризиком попасти в деморган.Це з контрактами гровера.Ідем далі.Є ще контракт щоб розвести все те добро що ти виростив.Там теж небезпечно ,тебе можуть так само кафнути,Ти тратиш на бензин (8000 - 10000) в ремонт машини ще десь 5000 - 8000).І хвилин 15 щоб це все розвести.І вихлоп ,це просто якийсь прикол….за 10 штучок яких ти розвіз для місії сімʼї - 5000 к.Я навіть в 0 не виходжу ,а в - іду.
На далекобійнику ти просто береш вантажівку і за 4-5 хв лутаєш 60000 (маршрут в палето).
А тут з тими закладками заходиш в - ,і тратиш на це дуже багато часу.Пливеш на острів,збираєш зерна,пливеш назад,їдеш на ферму ,садиш і збираєш,їдеш на офіс,береш квести і везеш…..і тупо получаєш 5 к?)))Просто я не розумію нащо моя сімʼя вліпила в прокачку багато грошей,в то що не приносить зовсім нічого((.

Голосування за цю пропозицію було призупинено.

Noxx

Головний адміністратор
Головний адміністратор
9 Жов 2024
2,023
Вітаю!
Візьмемо до уваги та виправимо ситуацію з контрактом та зменшемо кількість.

Розглянуто.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Угорі