Ласкаво просимо на UKRAINE GTA 5!

Зареєструйтесь, щоб мати змогу створити тему.

SignUp Now!

Розглянуто Не адекватне судженяя ( Alexander Milcovich)

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Vladislav Kuper

Козак
13 Сер 2025
21
  1. Нікнейм адміністратора:Alexander Milcovich
  2. Особистий нікнейм / статичне ід:Vladislav Kuper #23435
  3. Контакт для швидкого зв'язку з Вами : Discord tvoya_mamka3870
  4. Суть скарги: на сто /1 відбувалось затримання людини ,за носіння зброї на спині,я побачив свавілля правоохоронних органів,та безвихідність громодянина та приняв рішення полегшити його страждання відібравши його життя(в цей час Александр Мілкович був поруч та мав білий статик,звичайно ж все бачив),у висновку мене по рп затримав поліцейський зі статиком #1523 та доправив до відділу де я продовжив рп,він запитав чому я вбив людину,я відповів що лиш хотів полегшити його страждання та виконав його прохання,навів в приклад ефтаназію,в подальшому я сказав що буду зберігати мовчання бо я маю на це повне право,поки не прибуде державний адвокат(нагадую триває рп) він відповів що він написав адвокату,та ми його очікуємо 5-7 хв,через 1-2 хв поліцейській сказав що в нас технічні проблеми ,різко хтось почав вести мене в якісь текстури,і я потрапив в морган ,та отримав DM GZ+NON RP 150хв; далі я викликав Мілковича щоб запитати чому я отримав ці покарання,якщо тривало РП і згідно нього я мав отримати вирок,на що він відповів що мої відповіді були нон рп,я приводив докази на рахунок моїх відповідей ,на що у висновку я почув що якщо мені щось не подобається,пиши скаргу.зі свого досвіду я можу сказати що Milcovich систематично порушував рп процеси на сервері,наприклад пограбування банд,де він зі знайперкою стріляв в спину з якоїсь гори,та руїнив рп процес,а потім називав це контентом, на той момент він був хелпером,також він має власні мотиви на рахунок мене,я б назвав це неприязню.
  5. Доказ видачі покарання (скріншот / відео):
    1755126286247.jpeg
  6. Дата видачі покарання:14.08.2025 00:34

Abdurakhman Tsikanashvili

Фанат Jägermeister
13 Гру 2024
106
милкович лучший админ,помню как он раньше был ещё зимой ну ты то время не застал смотря на твой статик) ото было время не то что щяс

Azazello

Син Самурая
Активний гравець
9 Жов 2024
2,298
Вітаю. Адміністратор видав покарання згідно регламенту.
Але покарання отримали не всі учасники ситуації. З адміністратором буде проведена бесіда.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі