Ласкаво просимо на UKRAINE GTA 5!

Зареєструйтесь, щоб мати змогу створити тему.

SignUp Now!

Схвалено Амністія на пом'якшення покарання, скарги 1014

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Roman Romanovskyi

Шановний гравець
27 Гру 2024
45
1.Нікнейм адміністратора: ГА, ЗГА
2.Особистий нікнейм / статичне ід: 4101
3.Контакт для швидкого зв'язку з Вами у разі необхідності (Telegram, Discord): lacosta6901
4.Суть скарги: https://forum.ukraine-gta5.com.ua/threads/№1014-4101-Клевета-особисті-образи.9364/#post-30819
Хочу вибачитись да дії які призвели до мого покарання, даю обіцянку шо не буду порушувати правила, даю слово й обіцяю кожному, що з мого боку подібне більше не повториться.
Прошу зняти з мене це покарання або зменшити термін та дати мені другий шанс так як це перше моє порушення яке призвело до потрібного! Також хочу додати що на мене не було подано ні одной скарги за ці всі ситуації які були зв'язані із Італійцями, а якщо і були то за нрд і ДМ, за яке я поніс покарання! Також хочу додати що маючи статус медіа на проекті, хочу розвивати і приваблювати людей до нашого проекту. Тому активно у вільний час стараюсь проводити прямі ефіри на монтувати відео щодо проекту, хочу не втрачати час да далі продовжити свою роботу, є ще багато відзнятого матеріалу який потрібно домонтувати! Ще раз приношу свої вибачення всім хто якимось чином був ображений!
Надіюсь вийдете в положення і дасте мені можливість і стимул надалі працювати на благо проекту!
5.Доказ видачі покарання (скріншот/відео):
1000071421.png

6.Дата видачі покарання: 04.08.2025

Останнє редагування:

Azazello

Син Самурая
Активний гравець
9 Жов 2024
2,298
Вітаю. Термін блокування зменшено. У разі значних порушень з Вашого боку де Ви є учасником, ініціатором або провокатором протягом 1 місяця, Ви отримаєте покарання у розмірі х3 від максимального.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі