Ласкаво просимо на UKRAINE GTA 5!

Зареєструйтесь, щоб мати змогу створити тему.

SignUp Now!

Розглянуто Gromov | Необгрунтоване покарання / Прошу до розгляду Nox

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Dante Soprano

Козак
13 Лют 2025
70
  1. Нікнейм адміністратора: Gromov
  2. Особистий нікнейм / статичне ід: 13510
  3. Контакт для швидкого зв'язку з Вами у разі необхідності (Telegram, Discord): dante_tyt
  4. Суть скарги: Отримав невидиме блокування не зрозуміло за що і на скільки. В чаті блокування також не світилось. Мої знайомі почали цікавитись в адміністрації на сервері та отримали відповідь: що я використовував джойстик. Скарги на форумі не було, адмін ніякий до мене не тепався в діскорді не писав, на перевірку не викликав. Мені дуже цікаво як адміністрація дізнається про використання джойстику без перевірки? Можливо я взагалі використовував стороннє програмне забезпечення. В яких моментах використовував, та з я кої зброї, в мене є геймпад, я сам про цей баг розповів декільком адмінам 3-4 місяці тому. По перше якщо підозрювали в стрільбі з карабіну то джойстик який саме у мене наводиться на модель персонажу, фіксується на ньому, але віддачу не контролить, і стріляти з нього майже не можливо, по-друге на джойстику ти ходиш як "ватний", переміщаєшся дуже повільно і не можеш робити нормальних перекатів або слайдів, а я стоячи на одному місці ніколи не стріляю. Покарання на мою думку видано "аби було", оскільки жодної перевірки або аргументів не було. По якому відеодоказу видавали покарання? Форум на цю тему пустий.
    Я грав на різних інших проектах та бачив що ця функція взагалі вирізана, тому декілька місяців назад я і повідомив про це адмінів. Мені дали відповідь що "це не баг, а фіча" і прибрати її з серверу неможливо. Тому мені вдвічі тупо отримувати за це покарання, не кажучи вже про те, що геймпад я взагалі не юзав при стрільбі ніразу після того моменту як знайшов цю функцію ( просто напросто незручно дуже ходити та працює нормально тільки на револьвері, на снайперках не працює, на карабіні не контрить віддачу і приціл леть в небо).
  5. Доказ видачі покарання (скріншот/відео): -
  6. Дата видачі покарання: 31.07.2025

Azazello

Син Самурая
Активний гравець
9 Жов 2024
2,298
Враховуючи кількість скарг на Вас та кількість порушень, Ви можете залишити запит на розблокування облікового запису у відповідному розділі згідно правил подачі.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі