- 13 Гру 2024
- 69
- Нікнейм адміністратора: Noxx, Gromov
- Особистий нікнейм / статичне ід: Lucius Cato #793
- Контакт для швидкого зв'язку з Вами у разі необхідності (Telegram, Discord): a1saji
- Суть скарги:
- Проблема із законкою на сервері
Раніше я вже звертався до ГА щодо дуже невдалої законки, але тоді не надав конкретних прикладів. Згодом почав складати детальний файл з усіма недоліками — і швидко зрозумів, що не хочу витрачати на це весь свій час. Я думав, що є адміни та гравці, які помітять ці проблеми й самі ініціюють зміни. Але, як виявилось — ні.
Тому пишу тут, аби публічно підняти це питання. Закликаю гравців звернути увагу на проблему та, за можливості, долучитися до її вирішення разом із адміністрацією.
Окремо хочу наголосити на двох важливих моментах:- використання ООС-термінів в IC-законодавстві — це ламає логіку світу;
- погана структура самого закону — постійна зміна термінології (наприклад, «Генеральний прокурор» / «Головний прокурор») ускладнює сприйняття і без того недосконалого тексту.
1. ООС in IC
Процесуальний Кодекс
На забезпечення особистої безпеки в рамках RP-сценаріїв (носіння та можливість використовувати вогнепальну зброю - пістолет).
5. Відповідальність за порушення
5.1. Порушення положення про недоторканність тягне за собою:
• Відповідальність гравця відповідно до внутрішніх правил сервера;
• Скасування RP-дій, що суперечать цьому положенню;
• Можливе тимчасове або постійне виключення з фракції.
5.2. Особа з недоторканністю, яка порушує RP-правила або використовує статус для зловживань, несе відповідальність на загальних умовах.
Констутуція
Розділ 5
Державна влада в штаті поділяється на чотири незалежні гілки:
5.1 Законодавча
5.2 Виконавча
5.3 Судова
5.4 Федеральна - Розділ 9
У штаті встановлено таку ієрархію законодавчої бази:
9.1 Федеральні закони
9.1.1 Конституція штату San Andreas
9.2 Кодекси штату San Andreas
9.3 Закони штату San Andreas
9.4 Нормативні акти ухвалені Конгресом, підписані Губернатором
9.5 Внутрішні нормативні акти державних організацій
Втягування адмінів в РП проццес у вигляді федеральної влади та федеральних законів
2. Погано написано
Констутуція
Розділ 5
Конгрес є верховним головнокомандуючим органом силами Los Santos Police Department, Blaine County Sheriff's Department та U.S. Army. Він може залучати їх для забезпечення виконання законів.
Головнокома́ндувач — найвища військова посада на якому-небудь театрі воєнних дій або стратегічному напрямку (регіоні), а також в окремих видах збройних сил багатьох країн.
В ПОЛІЦІЇ НЕ МОЖЕ БУТИ ГОЛОВНОКОМАНДУВАЧА
3. Колізії
Процесуальний Кодекс
Стаття 7. Губернатор штату
Губернатор є главою виконавчої влади, верховним головнокомандувачем LSPD, BCSD,, Army, USSS, а також керівником LIF та EMS.
Примітка: Губернатор не має впливу на Федеральну прокуратуру.
Конституція
Розділ 1
Вища виконавча влада у штаті San Andreas належить Конгресу. Конгрес має право вимагати від державних установ, посадових осіб чи працівників надання будь-якої інформації, яку вважає необхідною.
Ви можете заперечити зіславшись на це
Розділ 2
2.1. Головою Конгресу є Губернатор. Це єдиний випадок, коли одна особа виконує повноваження у двох гілках влади.
Але тоді у мене для вас погані новини, бо в штаті диктатура.
Глава III. Законодавча влада
Розділ 1
Вищий орган законодавчої влади — Конгрес. Народ зберігає за собою право законодавчої ініціативи та проведення референдумів.
Глава IV. Виконавча влада
Розділ 1
Вища виконавча влада у штаті San Andreas належить Конгресу. Конгрес має право вимагати від державних установ, посадових осіб чи працівників надання будь-якої інформації, яку вважає необхідною.
Розділ 1
У штаті діє єдина судова система. Судова влада в штаті San Andreas здійснюється Судом Першої інстанції та Апеляційним судом штату San Andreas. Суддів штату призначає виключно Конгрес. Судді обіймають свої посади доти, доки сумлінно виконують обов’язки та Конгресом не прийняте аргументоване рішення по їх звільненню з посад.
І хочется спитати а де 3(4) гілки влади. Законодавча - Конгресс, Виконавча - Конгресс, Судова - судді яких призначае та звільняе Конгресс
Буду поступово доповнювати великі пройоби в темі
- Доказ видачі покарання (скріншот/відео): -
- Дата видачі покарання: -
Останнє редагування: