- 5 Гру 2024
- 34
- Нікнейм гравця, котрий порушив правила: #13467 #12266 #5926
- Статичний (незмінний) ID гравця, котрий порушив правила: #13467 #12266 #5926
- Ваш нікнейм:-
- Ваш статичний (незмінний) ID: 1085
- Будь-який контакт для швидкого зв'язку з Вами у разі необхідності (Telegram, Discord):-
- Суть скарги: Їхала по своєму напрямку та біля сто авто створювали перешкоду , я в таранилась щоб проїхати , але це зачепило водіїв та вони вирішили мені завадити та на трьох авто почали перешкоджати рух вистрілив по колесу ( після чого мене занесло) . Не було часу розбиратись хто це саме зробив я втаранилась в червоне авто щоб дізнатись навіщо це зробили , але у відповідь нічого розумного та адекватного в свій бік не почула ( в принципі це база ) ну і на відповідь цьому лайну , яке лилося зі всіх щілин з цієї людини я почала так само спілкуватись , але це обурило гравця на що він дуже "розумно" зробив та просто вбив мене ну і авто пошкодив. За свої слова я готова понести покарання , це було у відповідь а не навпаки.
- Доказ порушення з боку іншого гравця (скріншот/відео): https://youtu.be/lvMLcB5CJEU (відкат багнувся )
- Дата та таймкод порушення: 0:16 (навмисний таран авто) 0:24 ( прострілили колесо) 0:45 ( оск і дм)