Ласкаво просимо на UKRAINE GTA 5!

Зареєструйтесь, щоб мати змогу створити тему.

SignUp Now!
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Chloe Martinez

Козак
5 Гру 2024
34
  1. Нікнейм гравця, котрий порушив правила: #13467 #12266 #5926
  2. Статичний (незмінний) ID гравця, котрий порушив правила: #13467 #12266 #5926
  3. Ваш нікнейм:-
  4. Ваш статичний (незмінний) ID: 1085
  5. Будь-який контакт для швидкого зв'язку з Вами у разі необхідності (Telegram, Discord):-
  6. Суть скарги: Їхала по своєму напрямку та біля сто авто створювали перешкоду , я в таранилась щоб проїхати , але це зачепило водіїв та вони вирішили мені завадити та на трьох авто почали перешкоджати рух вистрілив по колесу ( після чого мене занесло) . Не було часу розбиратись хто це саме зробив я втаранилась в червоне авто щоб дізнатись навіщо це зробили , але у відповідь нічого розумного та адекватного в свій бік не почула ( в принципі це база ) ну і на відповідь цьому лайну , яке лилося зі всіх щілин з цієї людини я почала так само спілкуватись , але це обурило гравця на що він дуже "розумно" зробив та просто вбив мене ну і авто пошкодив. За свої слова я готова понести покарання , це було у відповідь а не навпаки.
  7. Доказ порушення з боку іншого гравця (скріншот/відео): https://youtu.be/lvMLcB5CJEU (відкат багнувся )
  8. Дата та таймкод порушення: 0:16 (навмисний таран авто) 0:24 ( прострілили колесо) 0:45 ( оск і дм)

𝑮𝒓𝒐𝒎𝒐𝒗

𝗔𝗱𝗺𝗶𝗻𝘀
Активний гравець
7 Лис 2024
1,254
Вітаю, переглянувши вашу скаргу, виношу вердикт:

В зв'язку з неякісним відео ситуацію тяжко розібрати та побачити всі порушення, але на вашій відеофіксації чітко видно порушення від гравця зі статичним айді 12266:

5.2. “DM” - DeathMatch - Заборонено пряме вбивство/заподіювати шкоду/стрілянина по гравцю або транспортному засобу, в якому знаходиться гравець, без IC причини та IC діалогу. | Demorgan 90 хвилин
4.6. Будь-яке приниження або образа гравців заборонені. | HardBan 7 днів.

Розглянуто!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Угорі