Ласкаво просимо на UKRAINE GTA 5!

Зареєструйтесь, щоб мати змогу створити тему.

SignUp Now!
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

EGOR69

Новий гравець
17 Лип 2025
4
  1. Статичний (незмінний) ID гравця, котрий порушив правила:5988
  2. Ваш нікнейм:Egor Svaga
  3. Ваш статичний (незмінний) ID:19132
  4. Будь-який контакт для швидкого зв'язку з Вами у разі необхідності (Telegram, Discord):egor1232989
  5. Суть скарги:Під час обміну автомобілів з доплатою іншої сторони,відбувся обман,людина мала скинути 500к як зазначено на відео(500к пізніше - це малось на увазі через годину,оскільки він сказав,що поїде заробляти),але людина не відповідає в діскорді,а коли зустрів у грі ,він просто не відповідав нічого.
  6. Доказ порушення з боку іншого гравця (скріншот/відео):https://youtu.be/K58e6XOVnJ0?si=R4wJL4blrss_t4iI
  7. Дата та таймкод порушення:порушення відбувалось на протязі всього відео,і щоб розібрати ситуацію,потрібно подивитись дане відео,яке я прикріпив.
  8. Дата та таймкод порушення:порушення відбувалось на протязі всього відео,і щоб розібрати ситуацію,потрібно подивитись дане відео,яке я прикріпив.

Marik

❝𝙇𝙚𝙜𝙚𝙣𝙙𝙖 𝘼𝙙𝙢𝙞𝙣𝙞𝙨𝙩𝙧𝙖𝙩𝙞𝙤𝙣❝
Адміністратор
17 Гру 2024
1,064
Вітаю

Переношу скаргу у відповідний розділ

На розгляді

Назар Дарк

Козак
15 Гру 2024
11
IMG_4018.png

Matthew Alvaro

Grimx FamQ ❤️‍🔥
Адміністратор
21 Гру 2024
552
Вітаю, головний куратор Matthew на звʼязку. Переглянувши ваш відкат можу надати такий вердикт:

5.20.2.
Обман гравця до 1.000.000 ігрової валюти. | Ban 7 днів з конфіскацією майна, отриманого обманом

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі