Ласкаво просимо на UKRAINE GTA 5!

Зареєструйтесь, щоб мати змогу створити тему.

SignUp Now!

Розглянуто Некомпетентність з боку адміністратора

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

FaraOnCHICK

Форумний хлопець
29 Гру 2024
19
  1. Diana Woyker
  2. Eugene Nighmare / #2154
  3. @fackhunter / .hotbot
  4. Скарга на несправедливе покарання та порушення RP з боку інших гравців і лікаря

Сьогодні трапилася неприємна ситуація. Адміністратор Diana Woyker видала мені покарання (деморган) без будь-яких доказів, спираючись лише на слова лікаря, який, до того ж, порушував RP.

Ситуація виглядала так:

Я їхав на інкасаторській машині, зупинився біля банкомату (який знаходиться поруч із точкою інкасаторів), щоб розкласти готівку. Раптово на мене зі спини напали двоє гравців і почали стріляти. Я встиг убити одного нападника, а мій напарник — другого.

Після цього я викликав лікаря. Він приїхав і спочатку підняв одного з нападників, а вже потім — мене. Одразу після підняття я знову вбив цього гравця та повідомив лікарю, що ці особи є злочинцями, і попросив не піднімати їх. У відповідь він сказав, що сам «розбереться», і поїхав.

Після цього я почав погрожувати йому зброєю, на що він відповів, що «не боїться». Пізніше я дізнався, що цей лікар має 3+ ранг у фракції EMS.

Особливо важливо:
    • Лікар взагалі не відігравав RP ані в голосовому, ані в текстовому чаті — а це є грубим порушенням RP-правил для медиків.
      Після ситуації адміністратор Mona Monray пояснила, що інший адміністратор був свідком інциденту і наполіг на тому, щоб покарання отримав лише я, хоча порушень RP з боку інших учасників було не менше чотирьох.

Наразі у мене немає запису з першої ситуації, проте я можу надати відеодоказ другої подібної ситуації, яка сталася вже через 5–10 хвилин. Ті самі два гравці знову порушили RP. Також подивіться в кінці другого відкату чат. Youtube - 1. https://www.youtube.com/watch?v=pDooLTqNQYk, 2. https://www.youtube.com/watch?v=AaPFEYhIiP8
      P.S. Поведінка лікаря викликає серйозні сумніви щодо його розуміння ролі EMS у RP:
      1. Він не має права пам’ятати події після смерті (metagaming).
      2. Він почав їздити на виклики без будь-якого cooldown після смерті.
        Ви напевно думаєте, як я це зрозумів?
        Після другої перестрілки мій напарник викликав лікаря, і коли той приїхав, одразу впізнав його та сказав: "Я тебе піднімати не буду."
      3. Відсутність будь-якої RP-відігравки в чаті (голосовому або текстовому) — грубе порушення стандартів фракції.

Є ще відео де вони під'їзжають після 2-гої перестрільки, та запитують, як грабувати...
  5. https://imgur.com/a/XgY1asM
  6. 14.07.2025 22:17

Azazello

Син Самурая
Активний гравець
9 Жов 2024
2,298
Порушень з боку адміністратора при розгляді Вашого порушення не знайдено.
Інше - скарги на інших гравців,
залишайте у відповідному розділі з дотриманням правил подання.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі