Ласкаво просимо на UKRAINE GTA 5!

Зареєструйтесь, щоб мати змогу створити тему.

SignUp Now!

Розглянуто Не вірно видали бан

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

donfi

Новий гравець
1 Лип 2025
4
  1. Нікнейм адміністратора: Marik Ward
  2. Особистий нікнейм / статичне ід: Maksim Barbara 3165
  3. Контакт для швидкого зв'язку з Вами у разі необхідності (Telegram, Discord) : prosto._.maks
  4. Суть скарги: Я визнаю свою помилку щодо нецензурної лексики на адресу рідних. Проте хочу зауважити, що на відео зафіксовано лише момент, де лаюсь я, і воно вирване з контексту. Зі сторони гравця також були провокації, зокрема фрази на кшталт "давай, давай", а також образи в мою сторону та сторону моїх батьків. На жаль, у мене немає повного відеозапису, але якщо він є у гравця, то це можна буде почути
  5. Доказ видачі покарання (скріншот/відео): немаю
  6. Дата видачі покарання:01.07.2025

• Haha
Реакції: Jmih

Jmih

Козак
25 Лют 2025
48
Так у мене є частин відеозапису давайте я його надам.
Давай я надам частину відкату,і якщо там не буде того,що ти написав в мою адресу то з верху ще 50 днів за обман адміністрації? Лади ???? І також ти написав що в тебе немає повного відкату то надай що є подивимося що там.
Як я вважаю таким як ти тут не місце взагалі, якби ти признав свою провину та попросив вибачення по нормальному, то я б тебе вибачив так як розумію що сказати можна все що завгодно.
Але ти замість цього нагло та ганебно заявляєш що я також обзивав твоїх рідних хоча такого не було, то тобі 50 діб бану навіть замало!!!! З приводу провокації "давай давай" це говорив не я і це було в ДС який ніякого відношення до гри немає.
Тому надай частину відеозапису яка в тебе є, та думай над своєю поведінкою!!!!! І ще таке питання чому бан не вірно виданий ? Хочя згоден 50 діб замало.

Останнє редагування:

donfi

Новий гравець
1 Лип 2025
4
Так у мене є частин відеозапису давайте я його надам.
Давай я надам частину відкату,і якщо там не буде того,що ти написав в мою адресу то з верху ще 50 днів за обман адміністрації? Лади ???? І також ти написав що в тебе немає повного відкату то надай що є подивимося що там.
Як я вважаю таким як ти тут не місце взагалі, якби ти признав свою провину та попросив вибачення по нормальному, то я б тебе вибачив так як розумію що сказати можна все що завгодно.
Але ти замість цього нагло та ганебно заявляєш що я також обзивав твоїх рідних хоча такого не було, то тобі 50 діб бану навіть замало!!!! З приводу провокації "давай давай" це говорив не я і це було в ДС який ніякого відношення до гри немає.
Тому надай частину відеозапису яка в тебе є, та думай над своєю поведінкою!!!!! І ще таке питання чому бан не вірно виданий ? Хочя згоден 50 діб замало.
з твоєї сторони були провокації і це факт у мене взагалі немає бо я нічого не записував можеш надати повне відео з твоїми провокаціями я не проти

• Haha

Jmih

Козак
25 Лют 2025
48
Так ти згоден якщо я ні слова не сказав про твої рідних то ще +50 днів бану? І ти вже в 2 обманюєш адміністрацію тиж писав,що в тебе немає повного а тут взагалі його немає,бо ти не відповідаєш за свої слова,та за свої вчинки.

donfi

Новий гравець
1 Лип 2025
4
Я визнаю, що вчинив неправильно, образивши твоїх батьків, і погоджуюсь, що це недопустимо. Але суть у тому, що ти разом зі своїм другом продовжував провокувати конфлікт. Щодо відео — я, можливо, неправильно висловився, але хочу зауважити: чому ти одразу не надав повний запис ситуації, а лише уривок, де чути мої образи?

Я ще раз повторюю — я визнаю свою провину. Проте провокувати конфлікт — це також неправильно. У цій ситуації неправий я, але і твоя поведінка була недоречною.

Якщо у тебе дійсно є повне відео, покажи його адміністрації, а вони вже справедливо розсудять. Чи погоджуєшся ти на такий варіант?
Так ти згоден якщо я ні слова не сказав про твої рідних то ще +50 днів бану? І ти вже в 2 обманюєш адміністрацію тиж писав,що в тебе немає повного а тут взагалі його немає,бо ти не відповідаєш за свої слова,та за свої вчинки.

• Haha

donfi

Новий гравець
1 Лип 2025
4
Хочу вибачитися перед тобою за те, що дозволив собі образливі слова в адресу твоїх батьків. Я розумію, що це було неправильно і не виправдовується жодними обставинами. Мене дійсно занесло, і за це прошу пробачення.

Але також хочу сказати, що ситуація не була односторонньою — з твого боку теж були провокації, які підштовхнули конфлікт далі. я просто діяв у стані ефекту через тебе і твого друга тому прошу вибачення я розумію що поступив неправильно

• Haha

Jmih

Козак
25 Лют 2025
48
Це дуже добре що ти визнаєш свою помилку, але навіщо ти звинувачував мене в тому що я також обзивав твоїх батьків???

Azazello

Син Самурая
Активний гравець
9 Жов 2024
2,298
Вітаю, термін покарання не суттєво, але зменшено.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі