- 19 Кві 2025
- 304
- Нікнейм адміністратора: мора
- Особистий нікнейм / статичне ід: 17275
- Контакт для швидкого зв'язку з Вами у разі необхідності (Telegram, Discord):
- Суть скарги:
Куратор держ організацій явно не розуміє що за посаду він займає, адже він спрямовує мене в апеляційний суд, коли я вже двічі наголошую, що суддя нрпшить, а це ООС порушення а не IC. Чому я маю далі грати в ІС суди, якщо суддя порушує рп логіку?
Є суд, є докази, спочатку по очевидним ООС причинам суддя видаляє свою відповідь по позову, що Мора виправдовує "Вона не хотіла карати двічі якщо б гравця покарали по скарзі" Да-да, віримо, саме через це, але навіть якщо так - порушення є порушення, ІС документи не можно просто видаляти, але Мора вважає ЩО НУ В ГЄТО НЕ ТУЛИТЬСЯ І НА ТОМ ДЯКУЮ!
Далі Мора пише - судді не підпорядковуються губеру. Ви шо приколюєтесь? А хто їх назначає? А хто відповідальний? А частина якої держ організації є суди? Ну догану Морі самому тоді, якщо у нього 25 днів мертвий суд не давав ніяких відповідей по позову, якщо він вважає що губер не відповідальний за суд.
Далі він пише: "якщо ви вважаєте що суддя порушила, то вона повинна понести покарання в іс, через апеляційний суд".
Хтось може йому пояснити що якщо суддя буквально каже "Вона мені не нра, то я не приймаю докази" це НЕ IC МОМЕНТ, це НРП ПОВЕДІНКА, суддя в реальному житті (уж не знаю як в україні але в сша точно) НЕ МОЖЕ ТАК СКАЗАТИ, вона має розглянути справу, тут немає ніякої складності чи загадки, докази є і вони безапеляційні. Суддя яка відхиляє позов по особистим причинам це равносильно копу який кафає просто так без надання адвоката і тд. Це має каратись варном, а не я маю йти і розбиратися хто там ще у вас дисфункіональний в говерменті, бо очевидно що якщо Мора тримається досі за громову, то хто там інші кандидати на ті посади, якщо взагалі є бажаючі.
І вишенка : "З приводу наданого скріншоту, там немає 7 статтей, заборонено судити за один і той самий злочи 2 рази, 1 порушення - стаття під яку підпадає порушення." - очевидно Мора взагалі не вникнає у скарги, і читає їх неуважно, бо на скріншоті це був не ключовий момент, важливе там було те що Прокурор у справі проблем не бачив, а побачила її саме суддя, яка УЖ ЯКЩО ВИ ХОЧЕТЕ поговорити за реальний суд, без процеса суда не може заявити що доказів недостатньо, процесс мав бути продовжений до суда, де вже вирішилось чи достатньо доказів. Я вам дала і докази і свідка, тіпи просто забили болта, а Морі і норм, бо ну хоча б хтось там сидить в тій мерії.
Але такими діями від адміністрації ви лише показуєте що порушувати це нормально, переносити ООС в ІС це нормально. Блатити нормально. Але ви не побудуєте нормально держ орг якщо у вас дисфункціональні суди і блатна законодавча влада. Тому що суди гарантують ІС справедливість і можливість по законам доказати свою правоту, якщо вони не працюють як треба, то краще взагалі без суда, або шукати когось на заміну, хто буде розуміти важливість цієї посади, і важливість неупередженного дотримування принципам на яких побудована американська судова система.
- Доказ видачі покарання (скріншот/відео): https://forum.ukraine-gta5.com.ua/threads/315-5-1-ЗП-gov.7528/
- Дата видачі покарання: не видавали а шкода