Ласкаво просимо на UKRAINE GTA 5!

Зареєструйтесь, щоб мати змогу створити тему.

SignUp Now!
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

JMn

Козак
26 Січ 2025
45
  1. Нікнейм гравця, котрий порушив правила: Невідомо
  2. Статичний (незмінний) ID гравця, котрий порушив правила: #8888
  3. Ваш нікнейм: John Mcclain
  4. Ваш статичний (незмінний) ID: #12763
  5. Будь-який контакт для швидкого зв'язку з Вами у разі необхідності (Telegram, Discord):
  6. Суть скарги: Нрп шериф, який забрав машину просто так, сказав що не рiвно стояла на парковцi. Оце ви для таких зробили обнову, мiняйте щось бо вони роблять безлад. I це факт лише те що було знято на вiдео, а таке системно на серверi. Мало того що вiн забрав машину просто так, аргументуючи це тим що вона не рiвно стояла на парковцi, так вiн ще й поламав паркан, нонрпшив на евакуаторi по травi, нанic ущерб округу Палето Бей, поламавши паркан i ще й поцарапав i вiдсунув ще одну машину (напевно щоб теж евакуювати без причини). Як таких людей беруть на роботу шерифа, щоб фармили зарплату. Це доказ тому що вони вони роблять просто так забирають машини.
  7. Доказ порушення з боку іншого гравця (скріншот/відео): https://youtu.be/WRiOLgu7s1E
  8. Дата та таймкод порушення: 11.06.2025 15:07

Останнє редагування:
9 Жов 2024
138
Вітаю, Шановний гравець!
Щодо вашої скарги, повідомляю вам, що згідно законодавчої бази, а саме йде мова про дорожній кодекс, авто, яке було евакуйовано, порушувало правила Дорожнього кодексу, а саме стаття 40.
Стаття 40.
Зупинка заборонена:
Біля червоного бордюру.
Покарання: штраф до $30000 і евакуація ТЗ.
Через порушення Статті 40 ДК, авто було відправлено на штрафмайданчик.
Давайте пройдемось далі щодо ваших слів:​
так вiн ще й поламав паркан, нонрпшив на евакуаторi по травi, нанic ущерб округу Палето Бей, поламавши паркан i ще й поцарапав i вiдсунув ще одну машину.
На евакуаторі немає жодної системи ципляти автомобіль з заду, щоб погрузити її на платформу евакуатору.
Так як немає жодних систематичних можливостей щодо погрузки авто з заду, було прийнято міру заїхати з переду авто по траві.
Також хочу вам повідомити, що якщо ви не згідні, з моєю дією, ви завжди можете повідомити на мене до прокуратури.
Скарги до прокуратури

Очікуйте на відповідь від адміністрації!

Elon Maks

Шановний гравець
24 Лют 2025
278
  1. Нікнейм гравця, котрий порушив правила: Невідомо
  2. Статичний (незмінний) ID гравця, котрий порушив правила: #8888
  3. Ваш нікнейм: John Mcclain
  4. Ваш статичний (незмінний) ID: #12763
  5. Будь-який контакт для швидкого зв'язку з Вами у разі необхідності (Telegram, Discord):
  6. Суть скарги: Нрп шериф, який забрав машину просто так, сказав що не рiвно стояла на парковцi. Оце ви для таких зробили обнову, мiняйте щось бо вони роблять безлад. I це факт лише те що було знято на вiдео, а таке системно на серверi. Мало того що вiн забрав машину просто так, аргументуючи це тим що вона не рiвно стояла на парковцi, так вiн ще й поламав паркан, нонрпшив на евакуаторi по травi, нанic ущерб округу Палето Бей, поламавши паркан i ще й поцарапав i вiдсунув ще одну машину (напевно щоб теж евакуювати без причини). Як таких людей беруть на роботу шерифа, щоб фармили зарплату. Це доказ тому що вони вони роблять просто так забирають машини.
  7. Доказ порушення з боку іншого гравця (скріншот/відео): https://youtu.be/WRiOLgu7s1E
  8. Дата та таймкод порушення: 11.06.2025 15:07
залиште ваш контакт будь ласка(спецзвязок(discord, tg?))

JMn

Козак
26 Січ 2025
45
Шановний, вивчiть правила паркування. Так, заборонено бiля червоного бордюру але не всюде де ти його бачиш.
Паркування біля червоного бордюру (або бордових фарб) зазвичай заборонено, особливо на тротуарах, якщо немає спеціальних знаків, що дозволяють (у нашому випадку розмiтка дозволила там ставити авто).

• Застереження:
    Перед тим як паркуватися біля бордюру, слід уважно ознайомитися з розміткою та знаками дорожнього руху, щоб переконатися, що паркування дозволено в цій конкретній зоні.
    що дозволяють (у нашому випадку розмiтка дозволила там ставити авто).
    Тобто паркування не заборонено там якщо це - дозволено розмiткою.

P.s. Це машина не моя, якщо штраф той скасують то повернiть грошi власнику. Я просто не хочу щоб подiбне повторялося i забирали машини навiть з парковки, де це дозволено паркуванням. Якщо гравець порушив правила, щоб бiльше такого не робив, бо так можна будь-яку машину забрати. I взагалi не перший раз люди в дiскордi скаржаться на зловживання подiбними функцiями з боку Шерифiв чи iнших. Тому я записав це вiдео як доказ.

Останнє редагування:

JMn

Козак
26 Січ 2025
45
Як доказ в свою правоту я прикрiпив фото парковки, де також червоний тротуар i паркомiсце. Нехай той Шериф тепер скаже що й там заборонено. Бо там теж червоний тротуар.
Але це не так, там дозволено i розмiтка в прiорiтетi.

Вкладення

• Grand Theft Auto V Screenshot 2025.06.11 - 17.25.40.05.jpg
    Grand Theft Auto V Screenshot 2025.06.11 - 17.25.40.05.jpg
    470.9 Кб · Перегляди: 63

Mora

Отаман
18 Гру 2024
212
Вітаю шановний гравець, розглянувши скаргу виношу наступний вердикт:
Дана ситуація вирішується через прокуратуру та суд. Відхилено.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі