Ласкаво просимо на UKRAINE GTA 5!

Зареєструйтесь, щоб мати змогу створити тему.

SignUp Now!

Відмовлено Мора вигадує нові покарання не передбачені правилами, ігнорує порушення

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

skibidi toilet

Шановний гравець
19 Кві 2025
304
  1. Нікнейм адміністратора: мора
  2. Особистий нікнейм / статичне ід: 17275
  3. Контакт для швидкого зв'язку з Вами у разі необхідності (Telegram, Discord): 43554_89509
  4. Суть скарги:

Гравець в оос чат пише погрози, що хоче мене побити, а після цього згадує батьків в діскорді фракції, це два мабуть найсерьозніших правила, які роблять атмосферу на сервері безпечною. Мора взагалі ігнорує погрози в ООС чат, а за згадку рідних - за яке передбачається тільки | Ban 5-15 днів. вигадує нове покарання МУТ 60 ХВ! це він вирішив що це не така вже і образлива згадка?
    вважаю це ігнорування і прикривання гравців через упереджену точку зора, адміністратор вирішив, що мені не має буть страшно що хтось через гру хоче мене побити в ірл, а так само не має буть обідно що хтось шутить про мою маму? дуже цікаво.
    як доказ що мора вважає що я сама винна на таку реакцію, це що він видає мені так само мут по цій скарзі за фразу " * через плечо". яким чином ця фраза може бути трактована як образа гравців? " * через плечо" че за точкою зора мори до кого звернення, кого тут ображають?

5. Доказ видачі покарання (скріншот/відео): https://forum.ukraine-gta5.com.ua/index.php?threads/262-4-6-та-4-7.6310/#post-22353
  6. Дата видачі покарання:

Azazello

Син Самурая
Активний гравець
9 Жов 2024
2,298
Вітаю. Рішення стосовно видачі Mute за згадку рідних та перекваліфікація дій з п. 4.8 ЗП у п. 4.6 ЗП було прийнято мною по причині того, що воно не несе образи у бік батьків, а спрямоване у Ваш бік. Стосовно "Погроз" - факт погрози відсутній, є констатація своїх почуттів з боку гравця у Ваш бік і не кваліфікується як порушення п. 4.14 ЗП.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі