Ласкаво просимо на UKRAINE GTA 5!

Зареєструйтесь, щоб мати змогу створити тему.

SignUp Now!
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Jonh_Kenley

Новий гравець
15 Кві 2025
5
  1. Нікнейм гравця, котрий порушив правила: 12243
  2. Статичний (незмінний) ID гравця, котрий порушив правила: 12243
  3. Ваш нікнейм: John_Kinley
  4. Ваш статичний (незмінний) ID: 16960
  5. Будь-який контакт для швидкого зв'язку з Вами у разі необхідності (Telegram, Discord): fantik1298
  6. Суть скарги: Збирав гриби, замітив золотий гриб — побіг. Без всяких розборів тощо — вбив мене. Аргумент у нього такий: "Я тут 5 хвилин стояв, хулі ти прибіг?" Вони вбили мене і ще одного гравця. Порушників було двоє, але на відео його не видно. Також додам, що в мене взагалі не було вогнепальної зброї, тож я не становив жодної загрози.
  7. Доказ порушення з боку іншого гравця (скріншот/відео): https://imgur.com/a/iF0S8SC
  8. Дата та таймкод порушення: 14 секунд відео тайм код не потрібен

Luxury

Козак
20 Січ 2025
19
  1. Нікнейм гравця, котрий порушив правила: 12243
  2. Статичний (незмінний) ID гравця, котрий порушив правила: 12243
  3. Ваш нікнейм: John_Kinley
  4. Ваш статичний (незмінний) ID: 16960
  5. Будь-який контакт для швидкого зв'язку з Вами у разі необхідності (Telegram, Discord): fantik1298
  6. Суть скарги: Збирав гриби, замітив золотий гриб — побіг. Без всяких розборів тощо — вбив мене. Аргумент у нього такий: "Я тут 5 хвилин стояв, хулі ти прибіг?" Вони вбили мене і ще одного гравця. Порушників було двоє, але на відео його не видно. Також додам, що в мене взагалі не було вогнепальної зброї, тож я не становив жодної загрози.
  7. Доказ порушення з боку іншого гравця (скріншот/відео): https://imgur.com/a/iF0S8SC
  8. Дата та таймкод порушення: 14 секунд відео тайм код не потрібен
Забув дописати як ти назвав мене і відкіля я )

5 Гру 2024
118
Вітаю!

Уважно ознайомився з вашою скаргою. На жаль, надані матеріали не дозволяють повною мірою зрозуміти обставини, які передували порушенню з боку гравця #12243.

Для всебічного аналізу інциденту та винесення справедливого рішення прошу надати повну фіксацію подій. Це допоможе об’єктивно оцінити ситуацію.

У разі наявності повної фіксації — будь ласка, повторно подайте скаргу через відповідну форму.

Відмовлено.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Угорі