Ласкаво просимо на UKRAINE GTA 5!

Зареєструйтесь, щоб мати змогу створити тему.

SignUp Now!

Розглянуто Хз где увидел нарушение при этом выдав наказание

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

vane4ka

Козак
11 Гру 2024
23
  1. Нікнейм адміністратора: Marik Ward
  2. Особистий нікнейм / статичне ід: 1202
  3. Контакт для швидкого зв'язку з Вами у разі необхідності (Telegram, Discord): joe.o.
  4. Суть скарги: Друг залил на инкосов которые вдавили кьюху когда упали за уход от рп в итоге админ хз где увидел что якобы мы за ними ехали с загрузки якобы мы их ждали на месте где они розгружались хотя откат начинаеться уже с момента тулева где он увидел что мы за ними якобы следили? где он увидел что мы их ждали? я хз
  5. Доказ видачі покарання (скріншот/відео): скарга 1183
  6. Дата видачі покарання: 8.04.2025

vane4ka

Козак
11 Гру 2024
23
  1. Нікнейм адміністратора: Marik Ward
  2. Особистий нікнейм / статичне ід: 1202
  3. Контакт для швидкого зв'язку з Вами у разі необхідності (Telegram, Discord): joe.o.
  4. Суть скарги: Друг залил на инкосов которые вдавили кьюху когда упали за уход от рп в итоге админ хз где увидел что якобы мы за ними ехали с загрузки якобы мы их ждали на месте где они розгружались хотя откат начинаеться уже с момента тулева где он увидел что мы за ними якобы следили? где он увидел что мы их ждали? я хз
  5. Доказ видачі покарання (скріншот/відео): скарга 1183
  6. Дата видачі покарання: 8.04.2025
Вот полный откат с момента который был показан на жалобе 1183 от лица того же игрока и вот где тут мы преследовали их или ждали? Я незнаю мы просто катались и искали их а как запалили на радаре поехали к ним

Azazello

Син Самурая
Активний гравець
9 Жов 2024
2,298
Вітаю. Дійсно, на Вашому відкаті видно, що ви їх не очікували на місці розгрузки. Але, в цілому, все пограбування відбувалось не по роле плей, ви відразу почали стрільбу, інкасатори почали стрільбу у відповідь. Напишіть мені в телеграм, Вам буде виплачена компенсація.

Azazello

Син Самурая
Активний гравець
9 Жов 2024
2,298
Виплачено на банк 1202 за обох учасників

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі