- 20 Лют 2025
- 5
- Нікнейм адміністратора: Martin Diaz
- Особистий нікнейм / статичне ід: Johny Dior#12696
- Контакт для швидкого зв'язку з Вами у разі необхідності (Telegram, Discord): @CPA_Force
- Суть скарги: Вітаю адміністрація серверу. Хотів попроси адекватний розгляд скарги( https://forum.ukraine-gta5.com.ua/index.php?threads/№151-порушення-пограбування-інкосаторів.4173/#post-15288 ) Гравець з статичним айді #3893. Данний гравець, порушив дуже багато правил серверу, але йому жодного покарання не видали. PG, а ще «Ухід від рп» цікаво, чому видали покарання лише людям які грабували. Також, прошу старшу адміністрацію, ознайомити адміністратора з правилами ігрових зон, які намальовані на мапі. Фото/ посилання прикріплю нижче. Також, адміністратор видав мені покарання, а саме гравцю #12696 1.10. Кожне пограбування має бути з повним відіграванням РП. | Demorgan 30-60 хвилин / WARN. на відео фіксації, було чути, що я відігрував пограбування у voice chat, тобто, все було в рп процесі. Також мої люди з будівельної компанії, допомагали мені пограбувати авто інкасації, тобто повністю все було відіграно по рп, з погрозами вбити, зі зброєю та масками. Не розумію, чому адміністратор видає покарання, коли все відігралось. Чому інкасаторам не видали жодного покарання у даній ситуації? Прошу пере розглянути скаргу, а сама. Для ГА, ЗГА.
1.10. Кожне пограбування має бути з повним відіграванням РП. | Demorgan 30-60 хвилин / WARN.
(Правила інкасаторів)
2.7. Забігати в магазини/інтер’єри поруч із місцем пограбування, а також лікуватися в них. | Demorgan 60-90 хвилин.
5.1. “NRP” - NonRP - поведінка яка
не відповідає правилам RolePlay і порушує режим гри. | Demorgan 15-90 хвилин / WARN / Ban / HardBan 3-30 днів.
5.5. "PG" - Powergaming - Поведінка, яку неможливо відтворити в реальному житті, зокрема така, що властива супергероям. | Demorgan 15-30 хвилин / WARN / Ban 1-5 днів.
5.9. "MG" - Metagaming - використання OOC інформації, якою ваш персонаж не володіє "по RP" | Mute 15-60 хвилин / Demorgan 20-90 хвилин / WARN / Ban 2-5 днів.
5.10. Втеча від RP | WARN / HardBan 3-6 днів.
Також, на даному відео. Гравець надав відео факсацію, без свого голосу. А саме, у той момент, людина провокувала, що є на повній відео фіксації. Але сама зробили відкат без свого голосу. Де видно це на моменті (0:00-0:11) За такі дії, так само діють покарання. А саме:
8.6. Забороняється обманювати адміністрацію на форумі та вводити її в оману (підробка доказів, монтаж, зміна відео, редагування тощо). | Ban 15-30 днів.
8.6.1. Скарга, що міститиме вищезазначену "підроблену інформацію", буде відхилена, а особа, яка її подала, отримуватиме покарання. | Ban 15-30 днів.
І ось, людина порушила більше 6 пунктів, і жодного покарання не отримала. Але я нічого не порушив, та отримав 2 покарання, варн та деморган.
Прошу ще раз пере розглянути дану скаргу, та надати компенсацію, за хибні покарання. Які були виданні не компетентним адміністратором у даній скарзі: клік
- Доказ видачі покарання (скріншот/відео):Дата видачі покарання: фото знизу та посилання https://forum.ukraine-gta5.com.ua/index.php?threads/№151-порушення-пограбування-інкосаторів.4173/#post-15288
Вкладення
Останнє редагування: