Ласкаво просимо на UKRAINE GTA 5!

Зареєструйтесь, щоб мати змогу створити тему.

SignUp Now!

Розглянуто Скарга на Azazello. Для розгляду Головного Адміністратора Kriss Noxх

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Jack_Sparrow

Новий гравець
3 Січ 2025
8
Нікнейм адміністратора: Azazello

Особистий нікнейм / статичне ід: Jack Krаken | 2545

Суть скарги:​
Вітаю, я неодноразово помічаю такий момент, що адміністрація втручається в ігровий(ІС) процес. Одним із цих моментів і ключовим для мене стало втручання шановного Azazello зі свого твінка в відділку LSPD під час перевірки особового складу на знання законодавчої бази(згідно рішення суду (Доказ 1)), він вів себе трошки зухвало і спочатку відмовився пройти перевірку на знання законів(які він сам і написав), після чого взагалі заявив що рішення суду є незаконним, не підкріпивши свою свідчення ніякими законними актами(статтями) (Доказ 2). Потім взагалі почав перетягувари РП процес на свою користь(Доказ 3). Цим самим, на мою думку порушував статтю 11.6 Кримінального кодексу, а саме: вплив на суддю або слідство!
На наступний день, коли Пан Azazello був відсутній, я виконував перевірку знань LSPD і перевіривши ліцензію на зброю керівника SWAT виявив, що вона була видана 11.01.2025, а згідно РОЗДІЛУ VIII статті 2.1 Закону про зброю, ця ліцензія була не дійсна вже тривалий термін, керуючись законом, а саме статтею 4.15 Кримінального кодексу, я дав наказ співробітникам USSS затримати співробітника, після чого данного співробітника було звільнено з LSPD та посаджено за грати на 2 роки. Але це все так просто не закінчилося, бо данний ЗГА, скориставшись своїм становищем почав тиснути на Губернатора Штату(Доказ 4), потім вже мені дали зрозуміти що якщо звільняють данного співробітника LSPD буде повне розформування GOV.
Я дуже сподіваюсь на всестороннє та об'єктивне рішення, адже не маю ніякого привзятого відношення до LSPD чи інших державних фракцій і моєю метою є забеспечення бездоганного виконання своїх обов'язків співробітниками правоохоронних органів, а особоливо - лицем цього проєкту, тобто співробітниками LSPD. Дякую!

Доказ (скріншот/відео):​
1. Рішення суду першої інстанції
2. Відео доказ 1
3. Відео доказ 2
4. Відео доказ 3

Noxx

Головний адміністратор
Головний адміністратор
9 Жов 2024
2,023
Вітаю!
- Скарга на заступника головного адміністратора як на гравця (твінк)
Порушень з боку гравця не виявлено. Трактування законів було здійснене коректно, висунуті вимоги є правомірними, а використання службового становища та звання відповідає ситуації.
- Скарга на заступника головного адміністратора
Порушень не виявлено. Усі дії виконані відповідно до пункту
1.6 ЗП.(клікабільно)

Якщо головна адміністрація бачить, що керівництво фракції та її вищі ранги постійно порушують правила або не дотримуються Role Play-сценарію, вона може вирішити розформувати фракцію.

Розглянуто.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі