Ви використовуєте застарілий веб-переглядач. Цей і інші сайти можуть показуватися в ньому некоректно. Вам потрібно оновити веб-переглядач або спробувати використати інший.
Статичний (незмінний) ID гравця, котрий порушив правила: у скарзі
Ваш нікнейм: у скарзі
Ваш статичний (незмінний) ID: у скарзі
Суть скарги: Я граю на цьому проекті з відкриття, я задонатив більше 5 тисяч гривень і до мене таке відношення, просто відмовили на відео якщо ви дивилися було 3 факти після продажу людина сказала "тепер моя черга" потів сів та намагався як найскоріш уїхати хоча я йому в войс кричав почекай в мене відкат він це чув та все одно намагався уїхати, наразі в мене враження що вам просто у лінощі працювати, я не бачу щоб адміни допомагали в такій ситуації, гра на проекті це емоції якщо вам начхати на емоції гравців то відклоняйте скаргу, але прошу розгляньте та покарайте гравця він так обдурить багато людей дякую за увагу!
Вітаю, Шановний Гравець.
переглянувши докази порушення виношу вердикт:
На доказах які ви надали немає домовленості між вами. 1)Фраза "Тепер моя черга" може мати різні значення, і її трактування залежить від контексту розмови та ситуації. Саме по собі це висловлювання не є беззаперечним доказом обману чи некоректної поведінки. 2)Те, що він сів у свій автомобіль і швидко поїхав, також не є прямим підтвердженням того, що вас обманули. Це може бути випадковий збіг обставин або ж його особисте рішення, яке не обов’язково пов’язане з недобросовісними намірами. 3)Ви зазначили, що голосовим повідомленням кричали йому про наявність відкату. Однак, на наданих вами доказах відсутній звук вашого мікрофона, що не дозволяє точно підтвердити або спростувати цю інформацію. Можливо, ви говорили щось інше, але без чітких аудіодоказів важко зробити остаточний висновок. 4)Якщо у вас є докази того, що цей гравець неодноразово обманював інших людей, будь ласка, надайте їх для розгляду. Це допоможе ретельніше оцінити ситуацію та ухвалити обґрунтоване рішення.
Повністю згідний з адміністратором який відмовив дану скаргу(клік)
Також хочу попередити вас якщо ви напишите ще одну скаргу з таким же змістом в даній темі,а саме в "Скарги на гравців без організації"
то ви можливо отримаєте покарання 3.5 Заборонено публікувати кілька тем з однаковим змістом (флуд темами, 3+ теми). | Бан 7 днів.
Але якщо ви не згідні з моїм рішенням,або рішенням адміністратора ви завжди можете залишити скаргу на Адміністрацію. Дякую за увагу.