Ласкаво просимо на UKRAINE GTA 5!

Зареєструйтесь, щоб мати змогу створити тему.

SignUp Now!

Розглянуто Прибрати відсотки з продажу та купівлі авто!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Mark Kicune

Козак
4 Січ 2025
43
На мою думку це ламає гру людям, які займаються перепродажем. Приклад: підходжу до людини на авторинку, домовляюсь за ціну, і при цьому мені ще потрібно рахувати 5%... Якщо авто коштує 10кк, 500к я маю віддати в нікуди? Якщо ви хочете комісію, то зробіть функціональний авторинок, де людина зможе поставити свою автівку на позицію і покупцю буде вказано комісія, тюнінг, держ. вартість. Якщо мені потрібні швидкі гроші і я збираюсь віддати перекупу за копійки в мене щей заберуть додаткові кошти. Не розумію сенсу в нововведенні...

Голосування за цю пропозицію було призупинено.

Leo Escobar

Козак
6 Січ 2025
1
На мою думку це ламає гру людям, які займаються перепродажем. Приклад: підходжу до людини на авторинку, домовляюсь за ціну, і при цьому мені ще потрібно рахувати 5%... Якщо авто коштує 10кк, 500к я маю віддати в нікуди? Якщо ви хочете комісію, то зробіть функціональний авторинок, де людина зможе поставити свою автівку на позицію і покупцю буде вказано комісія, тюнінг, держ. вартість. Якщо мені потрібні швидкі гроші і я збираюсь віддати перекупу за копійки в мене щей заберуть додаткові кошти. Не розумію сенсу в нововведенні...
Повністю підтримую ,адже функціонал на авторинку 0,просто стоять машини без цін без нічого ,й інколи навіть власника немає ,бо десь відійшов

Petrovich Hunter

Козак
23 Гру 2024
18
+++, поддерживаю

Kuzia228

Козак
15 Гру 2024
33
Підтримую, або відповідний функціонал добавте щоб платити комісію, або заберіть взагалі

Noxx

Головний адміністратор
Головний адміністратор
9 Жов 2024
2,023
Вітаю!
Візьмемо до уваги вашу пропозицію та спробуємо реалізувати в майбутніх оновленнях.

Розглянуто.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Угорі